Stilling: ovs0

Hvordan lage pilehoder ut av papir

 

1.

Vik ett av arkene dine halvveis i lengderetningen.

2.

Åpne papiret. Fold hver halvdel på nytt, i lengderetningen, og lukk deretter de to sidene av midtvegget sammen for å lage et firetall rektangel.

3.

Fra toppen av rektangelet, fold ned høyre trekanter oppå hverandre til du kommer til bunnen av rektangelet. Legg igjen et hvilket som helst gjenværende papir nederst i kanten av den fete trekant over den, og gjør en perfekt høyre trekant.

4.

Gjenta trinnene ovenfor med det andre papiret til Lag to identiske trekanter.

Skjær spretter nøyaktig halvveis i hver trekant - fra den høyre (eller 90 graders) vinkelen på en og fra den lengste siden til den andre.

6.

Monter de to trekanter sammen ved hjelp av spalene for å danne en firekantet pilepinne.

7.

Fjern (vanligvis sølv) håndtak fra metallklippet og kaste det brede klippet (vanligvis svart). Bruk håndtakene til å binde de to trekanter sammen som et sikkert pilespor.

Arrowheads har blitt brukt til krigføring og jakt siden begynnelsen av moderne sivilisasjon. Stonesorter kan fremdeles finnes på historiske stier eller i nærheten av opprinnelige bosetninger. I 2010 er imidlertid pilehoder for det meste laget av en rekke metalliske forbindelser og er ansatt i jakt eller rekreasjon. Du kan enkelt lage en pilhoved, origami-stil, ut av to papirtriangler som vanligvis brukes i skolealder 'fotball' flimrende spill. Med noen enkle husholdningsartikler kan du begynne å lage papirpilen din akkurat nå.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------