Stilling: ovs0

Hvordan lage papirutskrifter

 

1.

Last ned og skriv ut en utskriftsmal du vil bruke (se Resources).

2.

Legg et stykke kort du vil ha

3.

Legg et stykke overføringspapir på toppen av kartongen.

>

Legg malen på toppen av overføringspapiret for å forberede seg på å spore bildet. Du kan bruke tape for å sikre malingssiden til overføringspapiret for å sikre at den ikke vil flytte mens du sporer.

5.

Tegn en oversikt over alle linjene i malene bruker en mørk penn eller en grafittpenne. Du vil sørge for at skriveutstyret er mørkt nok til å dukke opp gjennom papiret.

6.

Fjern overføringspapiret for å avsløre det spore bildet på kartongen.

7. Legg kappematerialet på en kappematte.

8. Begynn å kutte formen med håndverket eller X-Acto kniven, bruker den til kurver og små områder. Trykk ned med kniven på papiret langs kantene på utsnittet. Ta kniven mot deg når du kutter, hold papiret ned med en hånd. Du kan bruke saksene til store områder og ytre kanter.

9.

Fjern kutten fra overflødig papir, vær forsiktig så du ikke rive den.

Tips og advarsler

  • Når du er ferdig med papirutklippet, kan du lim den til en annen overflate, for eksempel et blanke gratulasjonskort. Legg på hvitt håndverk lim til utklippet med en fin børste før du legger den på kortet. Trykk forsiktig ned
  • Hvis du ser på å lage vakre, håndlagde gratulasjonskort, kan du prøve å lage dine egne papirutklipp. Du kan kutte ut intrikate design, for eksempel blomster og grener, og feste dem til kort for et 3D-utseende. 'Jeg trenger en cutout mal og noen få billige forsyninger. Papirskjæringen er ganske nøyaktig, slik at håndverket krever en jevn hånd og konsentrasjon.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------