Stilling: ovs0

Hvordan lage østerrikske krystall armbånd

 

1.

Ta en tur til din lokale håndverksbutikk for å sjekke ut krystaller og andre komponenter tilgjengelig der, samt å pris disse materialene. Du bør være klar over at østrigske krystaller kan være ganske dyre. Du kan slå håndbutikkprising ved å kjøpe østerrikske krystaller til engrospriser online gjennom pålitelige leverandører som firemountaingems.com.

Design armbåndet ditt mens du husker det mangfold av rekvisita som er tilgjengelige til deg. Du kan krysse spesialdesignede spacerperler dekorert med østerriksk krystall gjennom armbåndet ditt for å lage et dobbelt- eller trippelstrenget armbånd, eller du kan henge krystallhalsede hjerter og andre dangler fra armbåndet ditt for å skape et herlig, glitrende sjarmarmbånd.

< p> 3. Start armbåndet ditt ved å skyve en perlepute og en krympestreng på enden av strengen, og deretter sikre krympekransen rundt strengematerialet med krympetang. Dette er det første skrittet for å feste strengematerialet til metall- eller krystallbelagt lås.

4.

Lukk perlspissen rundt krympekulen, gjem det fra visningen og Legg deretter i metallsløyfen på perlens spisse rundt halvparten av låsen din.

5.

Gjenta trinn 4 for å fullføre den første siden av alle strengene i armbåndet ditt, hvis du har valgt å lage et dobbelt- eller trippelstrenget armbånd.

6.

Stri dine perler på beading-ledningen, ved hjelp av det designet du valgte i trinn 2. Sørg for at din spacers er passende interspersed med krystall perler.

7. Legg din sjarm med passende mellomrom mellom perlene før du fester den andre siden av armbåndet med en krympe perle. Du kan legge til sjarm på armbåndet uten å ta ut alle de sperrede perlene ved å åpne en hoppring med din nesetang, glide din krympekule på hoppringen og deretter lukke hoppringen med tangen mellom perlene.

Gjenta trinn 3 for å sikre den andre enden av armbåndet ditt med en krympestreng og legg den andre halvdelen av låsen til den andre perlens spiss. Du kan bære armbåndet ditt for å krysse på noe antrekk eller for å utfylle en beroligende middags kjole.

Østerrikske krystaller er velkjente for deres klarhet, presisjonskutt, skjønnhet og forvirrende utvalg av krystallfarger og perlerformer som de gir. Mens østerriksk krystall er et generisk navn, refererer begrepet nesten alltid til Swarovski-krystall, som fortsatt er den mest økonomiske og allment tilgjengelige typen østerriksk krystall. Det brede utvalget av perler, pendants og komponenter som Swarovski produserer og markeder gjør at du kan lage et armbånd i nesten hvilken som helst farge og stil som fantasien din kan mote på.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------