Stilling: ovs0

Hvordan lage hjemmelagde skumstempler sirkler

 

1.

Juster et tegningskompass slik at spissen av blyanten og metallpunktet er halv så langt fra hverandre som du vil at sirkelen din skal være bred. For eksempel, spred blyanten og pek 1 tommers fra hverandre hvis du vil at sirkelen din skal være 2 tommer bred.

2.

Legg kompassets punkt på et ark med skrappapir og trekk en sirkel ved å spole blyanten rundt, holde punktet på plass.

3.

Klipp ut sirkelen din med saks. Dette er din mal for skumstemplet.

4. Legg papirkretsen på et ark med 1/8 tommers tykt skum og spore rundt kantene på sirkelen med en permanent markør.

Skjær sirkelen fra skummet med saks.

6.

Klipp et kvadrat ut av din 1/2 tommers tykt håndverkskum med en verktøykniv for å lage en blokk for å montere sirkelen din på. Torget trenger ikke å være perfekt, men det må være større enn sirkelen din.

7.

Påfør et tynt lag av håndverk lim på baksiden av skumsirkelen, og trykk på det inn i midten av blokken. La limet tørke.

8.

Stempel en sirkel med ditt nye stempel. For å gjøre dette, trykk på stempelet (sirkelsiden ned) i en blekkpute og deretter på et ark papir. Du bør ha et stemplet bilde av en perfekt sirkel.

Hvis du planlegger å dekorere brevpapir, hjemmelagde kort, utklippsbok sider eller noe annet med flere kretser, vil du kanskje vurdere et stempel for å redde deg fra det kjedelige arbeidet med å tegne flere sirkler for hånd. Du trenger ikke å kjøpe et spesielt stempel, da gummistempler kan være dyre. Lag ditt eget sirkelstempel hjemme med håndverkskum.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------