Stilling: ovs0

Hvordan lage hjemmelagde heklet bomullsretter

 

1.

Kjede 41 med din G-størrelse med din hovedfarge på bomullsgarn.

2.

Slå kjedet over og lag en dobbel heklesøm i den fjerde lille 'bump' eller bakløkken, på baksiden av kjedet og i hver bump til enden av kjeden. Når du arbeider i kjeden din ved hjelp av denne metoden, får du en spesielt fin kant på arbeidet ditt.

3.

Kjede tre og slå arbeidet ditt. Garn over og sett kroken inn i forsiden av arbeidet ditt under sømmen, så det går bak benet eller 'innlegg' i den andre dobbelte heklesømmen i første rad og kommer ut på forsiden av arbeidet mellom innleggene av den andre og tredje dobbeltheklet. Fullfør en dobbel hekle rundt innlegget. Dette kalles en 'front post double crochet', og vil lage en hevet vertikal linje på forsiden av arbeidet ditt.

4.

Lag en bakpost dobbelt heklesøm i hver av de neste tre doble hekler. En bakpoststing er den samme som den forreste innleggssting, bortsett fra at du går rundt innlegget ved å sette kroken fra baksiden av arbeidet. Alternativ en frontpinne dobbel hekle med tre bakposter doble hekler til den andre fra den siste sømmen i raden. Dobbel hekle i siste søm, kjede tre og slå arbeidet ditt.

5.

Fullfør en bakpost dobbelt hekle rundt den første sømmen. Gjør tre dobbelte hekler i toppen av de neste tre masker. Alternativ en bakpost doble hekle med tre doble hekler til du har to sømmer igjen i raden. Gjør en tilbake etter dobbelt hekle, en dobbel hekle, kjede tre og vend for å fullføre den andre raden og en ferdig to-rad vaffelmønster.

6.

Klipp hovedfargegarnet , forlater en 3-tommers hale. Bli med trimfargen din og gjør to rader med dobbel hekle - kjetting tre og snu i slutten av første rad - for å lage en kontrastfarge.

Skjær din trim farge, forlater en 3-tommers hale. Bli med hovedfarge og gjør en rad med enkelt hekle i hver søm over, kjede tre, vend og gjør en dobbel hekle i bakre sløyfen bare av hver søm over. Dette etterlater deg med en hevet kant på toppen og bunnen av stripen, slik at den ser tilbake i vaffelvævsmønsteret.

Kjede tre, slå og begynne den første raden av vaffelvevsmønster med en frontpinne dobbel hekle. Fortsett å arbeide vaffel-vev rader til håndkleet måler 15 inches lang.

9.

Klipp garnet og la en 3-tommers hale. Trekk halen gjennom siste maske til slutt. Trekk halen på garnnålen din og vev den inn i arbeidet ditt. Gjenta med hver løse garnhale.

10.

Bli med kontrastgarnet ditt på ditt arbeid som begynner på et hvilket som helst hjørne. Gjør en rad med hekling rundt omkretsen av håndkleet. Klipp garnet og trekk gjennom den siste sømmen når du kommer til startpunktet. Vev i enden til slutt.

Et sett med kjøkkenhåndklær som hekles med bomullsgarn, gir en omtenksom og rimelig gave til en bruddusj eller oppvarming, og kan tilpasses for mottakerens innredning. For å lage oppvaskhåndklær i et absorberende vaffelvæv, bør du vite hvordan å doble hekle og være villig til å lære å hekle 'rundt' en søm.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------