Stilling: ovs0

Hvordan lage hårbue-skjermkort

 

1.

Bestem størrelsen på skjermkortene. Hvis skjermkortet er 8 1/2 tommer med 5 1/2 tommer, kan det være mer enn ett hårklipp som kreves. Hvis skjermkortet også er et visittkort, kan det være nok et hårklipp.

2.

Lag et design som inkorporerer logoen til håndverksvirksomheten, hvis det er aktuelt. Hvis kortene er invitasjoner eller lignende, designe en invitasjon med teksten. Gjør dette på datamaskinen i Paint, PowerPoint eller Photoshop. Hvis dette ikke er et alternativ, kan designen også trekkes direkte på skjermkortene.

3.

Juster designene som er laget slik at de skriver ut i riktig størrelse for skjermkortene opprettet. Skriv ut skjermdesignene på klistremerker. Legg de klistrede etikettene på skjermkortene. Klipp kantene om nødvendig.

4.

Mål bunnen av hårklippet, nærmere bestemt metallfeste som klemmer seg på håret når det brukes i hår. Skriv denne måling ned. Gjør det samme for hårklipp som er forskjellige i størrelser.

5.

Tegn to like lange linjer på skjermkortet, sørg for at lengden ikke overgår hårets lengde bue klips. De skal være parallelle med hverandre og være plassert der klippet vil bli vist. Avstanden mellom de to linjene skal ikke være så bred som metallklipsen bare målt i det forrige trinnet.

6.

Klipp linjene ved hjelp av en håndkniv. Klipp hårbøyleklipsene på skjermkortet ved å skyve metallbaren gjennom slissene.

7.

Bruk kontaktinformasjonen på baksiden av kortene, så det gjør ikke ødelegge skjermen som er opprettet på forsiden. Husk å plassere logoen i nærheten av kontaktinformasjonen, hvis det er aktuelt.

Lag hårbue visittkort som en kreativ metode for å markedsføre en håndverksvirksomhet eller en selger av håndlagde hårklipp eller hårtilbehør. Kortene tiltrekker seg mer oppmerksomhet enn vanlige visittkort på grunn av hårbuene. Det viser også kreativitet, profesjonalitet, dedikasjon til produktet, og er en indirekte metode for markedsføring av selve produktet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------