Stilling: ovs0

Hvordan lage gratis utskrivbare flygeblad på nettet

 

1.

Besøk en gratis flyger mal generator nettsted. Se Referanser til en liste.

2.

Skriv inn den nødvendige informasjonen som angitt på malen. For eksempel, hendelsen eller virksomheten er det, kontaktinformasjon, beliggenhet og veibeskrivelse, og angitte datoer og klokkeslett. Last opp bilder eller utklippsbilder.

3.

Klikk på 'Create Flyer' -knappen. Dette tar deg til en utskrivbar side som viser din nyopprettede flyer. Skriv ut så mange kopier av flyger som du trenger.

4.

Distribuer flyer ved å levere det ut til folk, ved å legge det rundt i samfunnet, eller ved å sette det opp i bedrifter og butikkvinduer. Du må ofte spørre tillatelse fra en butikk eller bedriftseier på forhånd.

Tips og advarsler

  • Det er mange måter å bli mer kreative på med dette prosjekt: du kan velge å bruke farget papir eller papir med design, papir med bilder eller til og med forskjellige kvaliteter papir du finner.
  • Flyers kan være et nyttig verktøy for å spre ordet om en bedrift eller en begivenhet, og nyttig for generell annonsering. Å designe en flyger kan omfatte å legge til bilder eller bilder, og gi kontaktinformasjon og informativ tekst. For de som ønsker å designe en av sine egne, finnes det flygermaler og skapere som er tilgjengelige på nettet som kan hjelpe til med deres design. Disse online-malene er tilgjengelige for alle på Internett, og prosessen gjøres enkelt ved å legge inn egen informasjon og komponenter for å gjøre den lesbar og utskrivbar. Disse nettstedene kan også generere ideer for de som kanskje vil lage sin egen flyermal.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------