Stilling: ovs0

Hvordan lage falske matspill

 

1.

Finn eller tørk matblandinger som vil kombinere godt med støpeharpiks. De beste resultatene kommer fra flytende og pastablandinger med få store biter. Gode ​​valg inkluderer pulverisert melk, pulverisert supper og saus eller sausblandinger. Legg til side noen store flake urter, for eksempel basilikum, persille eller rød pepperflak, for å gi sausen visuell interesse.

Samle faste matfragmenter for å gå med væsken komponenter. Dette er de tørre komponentene som vil bli foreldet i stedet for å ødelegge, som frokostblandinger, brød eller kjeks. Samle noen realistiske falske matkomponenter du kan finne i tillegg, som dekorative produkter (falske druer er spesielt overbevisende); Du kan ofte finne disse hvor housewares er tilgjengelige eller i butikkbutikker.

3.

Bland harpiksen i henhold til produsentens anvisninger i en engangsbeholder (du vil ikke kunne for å bruke den etter dette, bortsett fra å blande mer harpiks).

Kombiner harpiks og matblandinger i hver av de aktuelle matbeholdere mens harpiksen er fortsatt våt. Rør grundig med en disponibel redskap (eller noe redskap du planlegger å innlemme i den falske maten).

Ordne falsk mat, ekte mat og harpikselementer på platene som du ville hvis Du serverte dem.

Organiser 'spill' -designene på vokspapir. Tørk forsiktig platen opp ned på papiret, og skyv deretter platene slik at spild matrør og er synlig. Ordne bestikk opp og ned i noe av harpiksen. Tapp koppene og bunnene av harpiks forsiktig, og hell ut harpiksen i det mest kompakte bassenget. La harpiksen kurere i henhold til produsentens instruksjoner. < /p>

7.

Legg ned noen løse matkomponenter med limpistolen, festet dem enten til herdet harpiks, til oppvasken eller til andre matbiter for å lage et solidt, enkeltstykke for hver spild. p> Sprøyt de tørre produktene med polyuretan eller shellak; Dette vil bevare dem.

Uansett om du ser etter å lage et visningselement, en nyhetsgag eller en prop for et spill, er realistiske falske matlagninger definitivt mer praktiske enn det virkelige. Fake matutslipp gir inntrykk av å være et stort rot på sporet over gulvet, men bestå av et enkelt, rent og solid stykke som er lett å hente og transportere. Lag din egen utslipp ved hjelp av en kombinasjon av støpeharpiks og ekte og falske matkomponenter.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------