Stilling: ovs0

Hvordan lage et falskt tre

 

1.

Påfør lange striper med tosidig tape til hver av dine stykker papp. Pass på at du legger tape på toppen, midten og bunnen av hvert stykke papp, samt i hjørnene. Trykk de tapte sidene av pappen godt sammen. Dette vil være stammen til ditt tre.

2.

Klipp et stykke papp som er 30 tommer med 6 tommer. Brett den i halvparten. Klipp to spalter omtrent 3 til 4 tommer innover fra hver ende. Gjør hver spalt som du kutter 3 inches lang og rundt 3/16 tommers bred. Dette vil være din V-formede stativ for treet.

3. Ta bunnen av stammen du nettopp har laget, og lag to identiske slisser ca. 1 1/2 tommer innover fra hver ende på hver side av kofferten. Pass opp slissene du gjorde på kofferten med de som du lagde på V-formet stativ, og skyv treet på stativet.

4. Ta to stykker av Grønn kartong som er 2 meter lang med 2 meter bred og plasserer dem på toppen av hverandre. Tegn store palmeformede former på topparket. Det er greit hvis du ikke har kunstnerisk evne; du trenger bare å få den generelle ideen om formen på toppen av et palme.

5.

Hold de to arkene sammen og kutte ut håndflatformene. Du bør ha to identiske palmbladformer for toppen av treet. Hold dem nøyaktig sammen og oppå hverandre, og kutt en 4-tommers spalt gjennom midten av hver, klipp en spalt fra toppen ned og den andre spalt fra bunnen oppover.

6.

Ta et stykke palmblad og sett noen lange striper med tosidet tape til bunnen av den ene siden av den. Trykk denne delen av palmbladet til toppen av stammen. Trykk fast. Pass opp slissene med den andre delen av håndflatformen, og skyv den andre delen av håndflatformen på spalten på det tapte palmbladet.

7.

Blås opp fire til fem brune ballonger og fest dem til toppen av treet med tosidig tape. Prøv å feste dem på steder der du vet at de vil skjule områder av treet som har tape på dem.

8.

Ta en rulle med brunt krypepapir og vind det rundt stammen av treet, starter helt fra bunnen til toppen. Dette vil være barken av treet. Diskret hold den på plass med et par stykker tosidig tape.

Å lage et falskt tre er en festlig dekorasjon for en fest, da det kan bidra til å tydelig sette en festlig stemning. Når det gjelder sosiale sammenkomster, er det noen ganger best å lage et tre som ikke er opprinnelig til det området der festen finner sted slik at den kan gi eksotisk effekt til arrangementet. For eksempel, hvis festen skal foregå i fjellet vest, midtvest eller nordøst, ville et palme være hensiktsmessig, som du ikke finner dem i de deler av landet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------