Stilling: ovs0

Hvordan lage et falskt glassmaleri

 

1.

Mål målene til vinduet du vil dekke. Klipp et stykke sort konstruksjonspapir med de nøyaktige dimensjonene.

2.

Tegn et design på det svarte konstruksjonspapiret du vil ha ditt falske glassmaleri med en hvit fargeblyant. Du kan tegne noe enkelt som en blomst, eller noe mer komplisert som et geometrisk mønster. Eller du kan gå til et nettsted, som Free-stainedglasspatterns.com eller Freepatternsforstainedglass.com, og velg et mønster og skriv det ut fra datamaskinen din.

3.

Klipp ut stykker av mønsteret hvor 'stained glass' vil gå med din Exacto kniv. For eksempel, hvis du tegnet en blomst, vil du kutte ut kronbladene, bladene og stilkene. Bestem hvilke farger du vil ha hver brikke å være.

4.

Skjær ut små biter av forskjellige farget papir som er litt større enn hvert tomt sted i designet. Plasser noen få punkter med håndtak lim langs omkretsen av hvert stykke vevepapir. Trykk hvert stykke vevepapir på sitt passende sted. Pass på at hvert stykke papirpapir hviler tett over det utpekte området. La det tørke.

5.

Klipp fire separate striper med tosidig tape som er så lang som hver side av vinduet. Legg hver stripe på det aktuelle området på siden av papiret som inneholder limen. Trykk glasset i farget glass på det virkelige vinduet. Trykk godt fast på det for å sikre at det gjør en tett forsegling.

Håndverkere har brukt teknikken for glassmalerier i århundrer. Ifølge Art Glass Association ble 'Techniques of stained-glass vindu konstruksjon beskrevet av munken Theophilus som skrev en veiledning for håndverkere ca 1100 AD.' Farget glass har en dobbel estetisk verdi ved at den gir en behagelig design og tillater forskjellig farget sollys å diffusere gjennom vinduene dine.
Mens noen boliger er heldige å inneholde glassmalerier, gjør mange ikke. Heldigvis kan du lage ditt eget farget glassvindu som viser et hvilket som helst design du vil lage.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------