Stilling: ovs0

Hvordan lage essensielle oljer i kjøkkenet

 

1.

Mål 4 kopper jojobaolje inn i målekoppen og hell i crock potten. Jojobaoljen er en 'bærerolje' som tjener som base for den rene oljen. Uten tilsetning av bærerolje kan uønskede og skadelige hudreaksjoner og allergier oppstå.

2.

Sett varmen på crock potten for lav, hell i 1 oz. av ønsket urteemne. Rør blandingen med en treskje i omtrent ett minutt til urter er fullstendig mettet med jojobaoljen. Tillat blandingen å lage mat i seks timer.

3.

Fold ut osteklokken og ta toppen av krukken. Plasser osteklæren på toppen av krukken og pakk et gummibånd utenfor kanten av felgen for å holde osteklokken på plass.

4.

Kjøle blandingen i 15 minutter eller til den når romtemperatur. Stenn blandingen gjennom osteklæren i krukken. Unwrap gummibåndet og fjern osteklokken.

5.

Bruk lokket til å lukke krukken og skriv datoen og navnet på oljeblandingen din ved hjelp av en permanent markør langs siden av krukken din. Oppbevar oljen i kjøleskap, og det vil forbli frisk i seks måneder.

Tips og advarsler

  • Som med alle alternative hjemmebehandlinger, konsulter din lege før bruk hvis du er gravid, ammer eller blir behandlet for noen medisinske tilstander. Dette produktet er brannfarlig, så unngår eksponering for ekstrem varme og åpen flamme.
  • Eteriske oljer har en rekke terapeutiske anvendelser, spesielt i massasje og i homeopatiske medisinske behandlinger. Hjemme og personlig skjønnhetspleie er også populære anvendelser for å utnytte disse kraftige og aromatiske oljer. Ved å lage egne oljer kan du spare penger og du har full kontroll over styrken og renheten til oljene du velger å produsere, noe som kan være ekstremt gunstig, spesielt i tilfeller av medisinsk behov hvor styrken kan påvirke gjenopprettingsperioden.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------