Stilling: ovs0

Hvordan lage en papirbanner gratis

 

1.

Åpne ordet programmet på datamaskinen din av Microsoft. Klikk på 'File' -knappen øverst til venstre på skjermen. Hvis du har en nyere versjon av Microsoft Word, må du klikke på kontorknappen som er en sirkulær knapp i øverste venstre hjørne på skjermen, dette er hva den nye 'filen' -knappen ser ut.

2.

Klikk på 'Ny' eller 'Ny dokument' -knappen. En ny skjerm eller et vindu vil vises. På venstre side vil det være en liste over forskjellige maler å velge. Rull helt ned til bunnen av listen og velg 'Flere maler'. Du vil se en liste over flere maler å velge mellom, vises til høyre for det åpne vinduet.

3.

Velg 'Bannere' -knappen. En liste over forskjellige bannere som er tilgjengelige vil bli vist i det åpne vinduet. Klikk på banneret som du liker, for eksempel; 'God jul'.

4.

Klikk på 'Format' -knappen. For en nyere versjon av Microsoft Word er dette plassert på venstre side under Hjem-fanen og under 'Meny' -fanen for eldre Word-versjoner. 'Format' -knappen lar deg endre fargen eller andre detaljer på banneret du har valgt.

5.

Ved å velge 'Hjem-fanen' kan du endre farge, størrelse og eller skrift for ordlyden som ligger på banneret eller slett alt sammen, og opprett en mer personlig melding. Legg til ny klippeliste i banneret ditt hvis du velger å gjøre det ved å klikke på 'Sett inn' -knappen.

6.

Klikk på 'File' eller 'Office' knappen igjen og lagre arbeidet ditt. Etter å ha lagret, klikker du på samme knapp igjen og klikker på knappen 'Skriv ut'.

7.

Tape banneret sammen eller bruk en rulle på 81/2 av 11 papir som allerede er koblet til sammen, hva som passer best til dine behov.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en datamaskin eller en skriver tilgjengelig hjemme, kan du prøve å lage ditt eget banner ved å tegne et banner med fargeblyanter og markører. Hvis du ikke ser en bannermal du liker, er det alltid flere å velge mellom online via Microsofts nettside, samt et par andre forskjellige nettsteder.
  • Å lage et banner er en unik måte å vise noen du bryr deg om dem. Du kan lage bannere for alle slags anledninger; fødselsdager, forslag, innbydende noen hjem; mulighetene for typen banner du kan opprette er ubegrensede. Å få et banner laget i en trykkeri kan koste mer enn $100, men hvis du er på utkikk etter en måte å lage en banner og ha en datamaskin, kan du enkelt lage et gratis papirbanner på kort tid.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------