Stilling: ovs0

Hvordan lage en mold med husholdningsartikler

 

1.

Sett ovnen til 250 grader F. Vent på at den varmes opp helt.

2.

Velg en metallbakke stor nok og dypt nok til formen du ønsker å lage. Fyll den med maisstivelse.

3.

Pakk brettet i ovnen i en halv time. Dette vil tørke majsstivelsen ut helt. Ta av brettet og la maisstivet avkjøles.

4. Bruk en visp til å fløse majsstivelsen. Ikke la maisstivelsen bli pakket. Det bør være lett og mykt.

5. Kjør en linjal lett over sengen av majsstivelse for å lage en flat, jevn overflate. Ikke knus maisstivelsen ned, og pakk den så. Skrap bare den over overflaten.

6.

Trykk objektet du vil kopiere til maisstivelsen og fjern den. Det skal skape et inntrykk. Formen kan ikke opprettholde en enorm detalj, men elementer som knapper eller medaljer fungerer bra for dette. Ditt støpemateriale må være en viskøs væske, enten det er flytende godteri eller gips i Paris. Hvis du bruker et non-food-objekt, må du ikke bruke maisstivelsen med mat.

Kunstnere, kokker og modellere bruker en rekke forskjellige materialer for å lage molds for sine prosjekter. Prosjektets natur bestemmer slutt hva slags materiale som er best å bruke. Hvis det er mange undertrykk, vil crafter bruke fleksible gummiholdige stoffer som silikon eller alginat. Men i en klemme kan du lage enkle former uten spesiell bestilling av disse materialene. Du kan bruke maisstivelse til å lage en midlertidig enstøpt mugg som er trygt å bruke med håndverk og matlagingsprosjekter.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------