Stilling: ovs0

Hvordan lage en lekebarn

 

1.

Velg en resirkulert papkasse ønsket størrelse på den endelige leketøyfaren. Se etter bokser som er godt intakte og har alle sider.

2.

Klipp av klaffene i esken slik at du har de resterende fire 'veggene' av låven uten topp eller bunn. Kast flappene.

3.

Tegn linjer for å vise hvor du vil kutte to parallelle sider av boksen for å forme toppen av låven. Start ved midtpunktet på den øvre kanten på den ene siden. Tegn to linjer med samme lengde ned fra det punktet for å skape et stump vinkelpunkt på toppen av boksen. Fra endepunktene til begge linjene tegner du en annen linje som vinkler litt mer utover for å møte siden av boksen. Når du kutter disse linjene, vil du ha et syvsidig ansikt på den ene siden av låven.

4.

Gjenta trinn 3 for å tegne retningslinjer på den andre parallelle siden av boksen . Kutt ut langs linjene. Klipp de andre to sidene av boksen rett over fra hvor de siste vinklede linjene på de andre sidene møter siden. Nå har du to parallelle sider av boksen som er syvsidige polygoner og to parallelle sider som er kortere.

5.

Klipp et stort rektangel ut av begge sider av syvsidige vegger for å tjene som åpne dører.

6. Bruk et solidt, men mykgjort papir som kort for å lage taket. Drape kortstokken over toppen av låven, ved hjelp av varmt lim for å feste taket der det møter toppen av veggene. Hold på plass til det er trygt.

7.

Paint tak og vegger med rød maling. Tillat å tørke.

Unge barn nyter å lære om husdyr og mange har en barnyards verdi for små dyr figuriner og modellbruksutstyr. Gi disse lekene et hjem ved å lage en leketøyfarge av enkle materialer. Bruk en resirkulert pappkasse for å skape strukturen for bygge, og bruk et ekstra stykke papp for å lage et tak. Du kan deretter male den ferdige låven en lysrød og huske barnets gårdsdyrleker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------