Stilling: ovs0

Hvordan lage en kube ut av plakatbordet

 

1.

Legg plakaten din ut foran deg, så den er vertikal.

2.

Mål og merk en 6-ved-24 tommers rektangel som løper i lengderetningen ned til midten av plakaten. Del rektangelet i fire 6-tommers firkanter.

3. Mål og merk ytterligere 6-tommers firkanter, en som strekker seg fra hver side av den andre firkanten ned i det store rektangelet . Du har nå et kryss laget av 6-tommers firkanter. Det vertikale rektangel i korset består av tre firkanter, og det vertikale rektangel består av fire, med de to rektanglene som deler ett firkant.

4.

Mål og merk 1 -6-tommers rektangler langs kanten av korset, toppene på de to sidekvadratene og på begge sider av de to bunnkvadratene. Det eneste torget som er igjen uten et lite rektangel festet til en av sidene, er det aller øverste torget i korset.

5.

Klipp de to kryssformene ut, inkludert mindre rektangler, langs bare de ytre linjene.

6. Snakk langs de 1 tommers linjene i de mindre rektanglene for å lage flapper med dem.

7

Score langs alle linjer som faller mellom to firkanter eller mellom en firkant og et rektangel ved hjelp av en papirtrimmer lastet med et scoringsblad.

8.

Brett flappene langs sidene av de to bunnene på tvers mot motsatt side, klaffen på bunnen og klaffene på sidekantene på toppen.

9.

Brett langs linjene du scoret for å brette korsformen i en terning. Fold bunnen og den andre fra de nederste rutene opp, toppfeltet ned og sidekvadratene over mot motsatt side.

10.

Lim klaffene til kubeens sider De overlapper med når kuben er foldet opp, med håndverklim. Lim flappene slik at de er inne i terningen. Du kan finne det nyttig å kutte hjørnene på klaffene i en 45 grader vinkel for å få dem til å passe inn i terningen bedre.

11.

Tillat at håndtaket limer helt opp , vanligvis mellom 20 minutter og en time, avhengig av merkevaren, før du gjør noe annet med terningen.

Tips og advarsler

  • La nederste torget Korsformen din som en åpen klaff når du limer kuben din hvis du ønsker å bruke den som gavekasse, slik at du kan plassere gaven i kuben.
  • Bruk samme teknikk med forskjellige størrelsesfirkantmålinger for å lage kuben din er mindre eller større.
  • Posterboard brukes oftest til å lage tegn som de som pleide å annonsere en hendelse, protestere mot noe eller for å formidle et poeng under en presentasjon. Disse bruksområdene er imidlertid ikke alt du kan gjøre med et billig stykke plakatbrett. Slå en vanlig plakat i en terning, som du kan bruke som gavekasse eller bli til overdimensjonerte terninger, med noen enkle verktøy du allerede har rundt huset.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------