Stilling: ovs0

Hvordan lage en hulform

 

1.

Trykk en 1/4 kopp silikon kitt i en målerkopp og sett den til side. Ta deretter en 1/4 kopp silikonekatalysator og sett den i en andre målebeholder. Sørg for at målingen er nøyaktig fordi hvis du får for mye kitt eller katalysator, kan molden ikke herdes ordentlig.

2.

Fjern silikonepumpe og katalysator fra målekoppene og begynn å knå dem sammen. Mash, smoosh og kneed til du ser ingen hvite striper i silikonet. Det bør være en myk, flytende babyblå i hele.

3.

Rull silikonegummi med en rullestift slik at den er dobbelt så tykk som objektet du d liker å imponere eller skjære. Du må gjøre dette raskt, siden silikonet vil sette seg veldig fort og bli umulig å jobbe med.

Ta ut skjæreverktøyet og kutt rundt kanten av silikonet slik at alle kanter er glatte. Ideelt sett vil du ha en perfekt sirkel eller en perfekt firkantet form slik at det er lettere å jobbe med. Skyv det du er imponert over i muggen. Hvis du velger å skjære en mugg, ta din carving verktøy og skjære ut formen du vil ha i silikonet. Tillat silikonet å kurere i en time før du fjerner det imponerte elementet eller berører en utskåret form.

Tips og advarsler

< / p>
  • Hvis du bruker varen din til godteri eller informasjonskapsler, bruk inntrykksprodukter som ikke har mye detalj, slik at informasjonskapsler eller godteri kokes jevnt.
  • Bruk alltid latexhansker når du arbeider med silikonprodukter eve n hvis de er giftfri. De kan flekke huden din i flere dager.
  • Hule former er viktige for slike håndverkprosjekter som å lage godteri, såpe, stearinlys, kaker eller harpiks smykker. Å lage dine egne hule former kan frigjøre mer kreative håndverksresultater og øke fortjenesten fra håndverkssalg. Silikon er et veldig tilgivende materiale for å lage dine egne hule former. Du trenger bare å vite de enkle trinnene som er involvert i å lage din egen hule mold fra silikon kitt og en katalysator.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------