Stilling: ovs0

Hvordan lage en hjemmelaget lommehull

 

1.

Vik over stoffrektiklen i bredden med høyre side av mønsteret som vender inn.

2.

Sy ned de to lange sidene med en u0026 # xBC; -inch søm, slik at den 4-tommers siden er åpen. Vri lommen på høyre side ut gjennom åpningen, og trykk lommen flatt med strykejernet.

3.

Brett ned de rå kantene langs 4-tommers åpningen til den ene siden av u0026 #xBD;-tommers. Trykk på brettet på plass med strykejernet.

4.

Brett over den pressede kanten en gang til med en tomme, pinn stoffet og trykk på brettet. Sy hemmen ned ved å sy en søm a u0026 # xBC; tommer vekk fra den første foldede kanten.

5.

Legg lommedisplayet på utsiden av varen din på stedet der du vil at lommen skal være med den hemmede kanten som går langs toppen av lommeområdet. Plukk lommen på plass i midten.

6.

Sy lommen til varen langs tre sider i et U-mønster med en rett søm fra kantene på lommen. Legg den hemmede kanten øverst usynnet som lommens åpning.

Tips og advarsler

  • Bruk av tungmønstret eller nyhetstoff for lommene kan legge til interesse for varen du legger til lommer til, mens du matcher varenes stoff så godt som mulig, vil det lage en lomme som passer inn.
  • Mens noen antrekk og poser ser ut til å ha mange lommer på dem, kommer andre til å bli korte, slik at du ikke kommer til å plassere dine eiendeler. Heldigvis kan du lage et hjemmelaget lommehull med nesten alt materiale for å gi deg øyeblikkelige lommer. Velg et stoff for lommen som passer best til varen du legger til lommer til.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------