Stilling: ovs0

Hvordan lage en flaske vind spinner

 

1.

Rengjør og skyll flasken grundig. Skrubbe det for å fjerne all etiketten og limet. La det lufttørke.

Lag striper rundt midten av flasken med malerens tape. Vik båndet rundt flasken, som passer til kantene på et stykke tape nøyaktig med båndstykket over det. Bruk 'båndbredde' for best resultat.

3.

Gjør fettpennestifter med jevne mellomrom rett over din første stripe Bruk linjalen til å lage tilsvarende punkter rett under din siste stripe. Intervaller av '# ~' til tomme må fungere godt for avstand.

4.

Poke Verktøyet knytter seg inn i plastet på en av prikkene dine og drar det ned til en tilsvarende prikk. Fortsett rundt flasken din, og skape vertikale striper i flasken mens du går. Klem midt på hver strimmel for å få dem til å stikke ut for å fange vinden 5. Poke to hull i hetten med din øl. Snip et stykke håndverk om en fot lang og slipp den ene enden ned gjennom et av hullene. Bøy den Trekk og slip den samme enden opp igjen gjennom hettenes andre hull. Vri sidene av ledningene sammen, sett lokket på flasken og heng det fra et tre.

Vindspinnere gir bevegelse og visuell interesse for landskapet eller hagen din. Du kan sikkert kjøpe vindspinnere, men å lage dem hjemme er et mer billig og jordevennlig alternativ. Lette plastflasker er en perfekt base for vindspinnene dine fordi de beveger seg lett i vinden, men er også værbestandige. I tillegg kan du dekorere dem med mange forskjellige materialer for variasjon i landskapet ditt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------