Stilling: ovs0

Hvordan lage en boksramme

 

1.

Mål høyden, bredden og dybden på lerretet som krever en boksramme. Sørg for å måle konturene på lerretet for å få de riktige målingene.

2.

Bruk målingene til å spore to sidestykker på 1/4-tommers tykk kryssfiner. Sidestykkene skal være i samme høyde som lerretet og måle bredden på lerretets dybde.

3.

Lag toppstykket, som skal måle lerretets bredde i lengde og lerretet 'bredden i bredden pluss ytterligere 1/2 tommer. Bunnstykket skal være identisk med toppstykket. Sandpapir alle kanter av hvert treverk.

4.

Lakk eller flekk kryssfinerbitene før montering. La alle bitene tørke før de fortsetter.

5. Legg en sidedel på siden og plasser toppen brikke på siden ved siden av den, og i vinkelrett vinkel. Hammer to negler inn i toppstykket, så det forbinder de to stykkene.

Legg bunnstykket på sin side, men vinkelrett på sidestykket som har toppstykket festet til den. Fest de to stykkene ved å hamre negler gjennom bunnstykket i sidestykket fra bunnen opp.

7.

Skyv malingen inn i rammen, som for tiden er formet som en mekanisk C. Vær forsiktig Ikke å ødelegge eller rive lerretet. Når lerretet er inne, legg det siste sidestykket inn i rammen, så topp- og bunnstykkene dekker endene på sidestykket. Fest dette stykket med negler, med samme metode som det andre sidestykket.

8.

Heng rammerammen med maleriet ved å legge negler til veggen. Bruk tre lerret ramme for å henge på neglene, holde den opp.

Når et maleri er fullført, begynner rammeprosessen. En boksramme er et godt alternativ til en vanlig ramme når det gjelder store og tykke lerret. Boksrammer dekker opp sidene av lerretet som ofte har malingrester og synlige klips for å holde lerretet stramt og rett på trerammen. Å lage en boksramme er billig og enkel og kan legge til dristighet og raffinement til et maleri.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------