Stilling: ovs0

Hvordan lage en Snowboard Rack

 

1.

Bestem hvor mange snowboards racket vil holde. Ta hensyn til 6 tommer per snowboard med bordbindinger når du bestemmer lengden på tømmeret. Kjøpe tømmeret som kreves, sammen med tøffene. Kjøp to dowels for hvert brett du bruker.

2.

Mål tømmeret slik at det er 6 tommer høyt og 1 tommers tykt. Bestem lengden på snowboardstativet og mål lengden på tømmeret. Når du bestemmer deg for lengden, må du legge til målingene på hver dowel. For eksempel, hvis rekken trenger å holde sju snowboards og dowels måle 1 tommer i diameter, må den totale lengden på rekken være 50 tommer, pluss ytterligere 2 tommer (1 tommer på hver ende av rekken).

3.

Merk med en blyant som angir de valgte målingene. Klipp tømmeret til denne størrelsen ved hjelp av en sag og sandpapir kantene glatte.

4.

Plasser tømmerplanken på en flat overflate når den er kuttet og forberedt. Mål 1 tommers inn fra den ene enden og merk et merke. Mål en annen tomme og lag et annet merke. Mål en annen 6 tommer og merk et merke. Mål en annen tomme og merk et merke. Fortsett dette 6-tommers / 1-tommers mønsteret til du kommer til enden av treplanken.

5.

Bor hull i hver av de 1 tommers seksjonene du har laget. Bruk en drill som bare er litt mindre enn 1-tommers borehode. Ikke bor hele veien gjennom treplanken, men stopp om når du er om u0026 # xBE; -inch gjennom.

6. Legg på lim i hver av de hull boret og skyve en dowel i hvert hull. Det vil være en tett klemme, men det vil være mer solid når det er ferdig. Bruk hammeren til å forsiktig trykke hver dowel inn i hvert hull. Still stativet tørke over natten, om mulig.

7. Bestem plassen og høyden på hyllen ved å bruke det lengste snowboardet som er tilgjengelig. Legg brettet rett opp mot veggen og sett på stativet slik at toppkanten strekker seg opp med toppen av snowboardet. Merk et merke på veggen.

8.

Finn trebjelker i veggen før du monterer stativet. Bruk en stifter, om nødvendig. Før du bruker en mekanisk skrutrekker for å sikre stativet, må du sørge for at det er nivellert. Monter snøbrettestativet på veggen med skruer som kommer til trebjelker i veggene. Bruk minst to skruer for å montere stativet for å sikre at det er robust . Ikke nøl med å Legg til flere skruer for ekstra styrke.

9.

Heng snøbrettene på rekken ved å brette bindingene slik at de er flatt til brettet. Heng snøbrettet opp med en dowel på hver side, så en dowel holder brettet opp under en bindende, og den andre dowel støtter baksiden av brettet.

Snowboarding er morsomt i vintermånedene når snøen er frisk og dyp. Men når sesongen er ferdig, er det på tide å lagre snowboardene i garasjen eller kjelleren. I stedet for å plassere dem opp mot en vegg, hvor de kan falle og skrape hverandres overflater og voksbunn, lage et hjemmelaget tre snowboard rack. Det er enkelt og enkelt å lage og kan også brukes til ski.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------