Stilling: ovs0

Hvordan lage en Rose Stem ut av papir

 

Stem

1.

Klipp papiret i en firkantet form. Brett papiret i halvparten, åpne det deretter. Klipp papiret i to like rektangulære stykker.

2.

Start fra en hjørnekant av papiret. Rull papiret sakte i en sylinderform, rull papiret så tett sammen som mulig. Stopp når du er om u0026 # xBD; tomme papir blir etterlatt unrolled.

3.

Legg litt lim i den åpne delen av papiret, og fortsett å rulle rundt resten av rosestammen. Gjør totalt fire seksjoner for hver rose-stamme.

4.

Gjenta denne prosessen for det andre rektangelhalvdelen. Lim den lille enden av et rør inn i den store enden av det andre røret for å lage en lang rosenstamme. Sett de to andre delene av rosenstammen til side for øyeblikket.

Blad

1.

Tegn omrisset av rosenblad med forskjellige størrelser på det grønne papiret . Pass på at kanten av kronbladene blir tynne, akkurat som et ekte roblad. Legg til en lang stang av papir til foten av rosenbladet. Det er her bladene vil glide inn i rosenstenglene. Klipp ut rosenbladene med saks.

2. Legg et dab håndverk lim på enden av rosenbladene. Stik ett eller to rosenblad av forskjellige størrelser inne i rosenstangen. Stikk en av de gjenværende stammen over rosenbladet stengene for å holde bladene på plass.

3.

Gjenta denne prosessen for det siste stamstykket, sørg for at rosen blader stikke ut i motsatt vinkel mot det første settet av blader.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil, kan du bruke crepepapir for å gjøre denne rosenstammen , selv om det ikke vil være nesten like solid som tett papirversjon.
  • Legg en papirrosa til toppen av stilken for en pen gave som aldri vil dø.
  • Paper rose making er en kunstform som stammer fra hundrevis av år siden. Folk i den viktorianske alderen var de første som gjorde papirblomster, som andre samfunn før da hadde mangel på papir og sjelden brukte det til dekorative midler. Siden den viktorianske alderen har folk laget papirroser til mange forskjellige anledninger. Å gjøre stengel av rosen er den enkleste delen av roseri, og det er mulig å lage flere forskjellige stilker på mindre enn en halv time.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------