Stilling: ovs0

Hvordan lage en Mini Paper Transformer

 

1.

Skriv ut en transformatorsjema fra en papirfremstillingswebside på tykk kartong. Skriv ut i fargen, om mulig, for å lagre dekorasjonstid senere. Se lenken i Resources for en Optimus Prime-mal.

2.

Klipp større stykker og lange rette kanter med et skarpt saks. Sett de mindre stykker og vanskeligere å kutte stykker på et skjærebrett og kutte dem ut med en knivblad med knivblad. Poke små hull, ca 1/16 tommer, i panelene hvor de vil koble seg i leddene.

3.

Legg til farge og detaljer i utskårne stykker papir med permanente markører . Freehand tegne noen bukser og merker på noen paneler for et realistisk kampbeskadiget utseende.

4.

Brett kuttbitene i sine tredimensjonale former i henhold til instruksjonene. Bruk små mengder lim fra pinnen på den hvite fliken og gummibåndene for å holde dem på plass når de tørker. De fleste limpinner tørker helt innen fem minutter.

5.

Fest gummibåndene slik at de er en rett gummiband og knytt en liten knute i den ene enden. Kjør slutten av bandet uten en knute gjennom hullene i panelene for å koble brikkene i henhold til instruksjonene i malen. Trim overflødig gummi og bind en knute til slutt når alle seksjoner er tilkoblet.

Tips og advarsler

  • Flytt sakte når du forvandler mini-papirtransformatoren for å unngå å rive papiret eller bryte en seksjon fra hverandre. Stykker som trekker seg fra hverandre, kan ofte limes sammen igjen.
  • Hold mini-papirtransformatoren vekk fra åpen flamme og direkte sollys for å holde det så bra som dagen det ble laget.
  • Du kan lage en mini-papirtransformator som er fullt operativ og lett gjenkjennelig. Papirbåt som er nøye montert og lagret, kan vare i mange år, selv om det spilles med. Mini-papirtransformatorer bruker fleksible gummiforbindelser til å koble de separate papirbitene og tillate friheten til å bevege seg. Test din evne til å kutte og lime inn pent mens du følger nøye instruksjonene for å lage et tredimensjonalt, forandringsformet papirhåndverk.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------