Stilling: ovs0

Hvordan lage en Lab Coat

 

1.

Klipp halsen på en overdimensjonert T-skjorte i en 'V' -form. Skjær skjorten opp i midten, på forsiden av skjorten, slik at den henger åpen. Dette er malen for labrocken.

2.

Demonter t-stykkene. Skjær T-skjorten fra hverandre ved sidesømmene, skuldersømmene og ermhullene. Kast en av hylsestykkene og en av de fremre delene.

3. Legg ut et enkelt lag av hvitt bomullstoff. Pin den bakre T-skjorten til stoffet. Klipp rundt brikken, legg til en ekstra 1/2 tommer til alle sider. Fjern det nye bakstykket fra T-skjortemønsteret.

4. Legg ut et dobbeltlag med hvitt bomullsstoff. Fest den fremre T-skjorten til stoffet. Klipp rundt brikken, legg til en ekstra 1/2 tommer til alle sider. Du bør ha to frontstykker.

5. Legg t-skjorten på et dobbeltlag med hvitt bomullstoff. Legg opp den øvre foldede kanten av hylsen med den brune kanten av det hvite stoffet. Fest hylsen til stoffet.

6.

Mål avstanden mellom skulderen og håndleddet ditt. Forleng lengden på hylsen til denne lengden, ved hjelp av stoffpenningen. Klipp den nye, lengre ermen fra stoffet, og legg til en ekstra 1/2 tommer for alle sider.

7.

Klipp et sekund, identisk ermet fra stoffet.

8.

Brett hver av hylsestykkene langs lengden, som matcher sidekantene. Pin og sy sidene sammen, 1/2 tommers vekk fra kantene. Stryk sømtakene flatt og vri ermene rett ut.

9.

Match skulderkanten på hvert forstykke med skulderkanten på bakstykket. Pin og sy skuldrene sammen, 1/2 tommers vekk fra kantene. Stryk sømtakene flatt.

10.

Match sidekantene til hvert frontstykke med sidekanter på bakstykket. Pin og sy sidene sammen, 1/2 tommers vekk fra kantene. Stryk sømtakene flatt og vri kroppen på høyre side.

11.

Sett ermene inn i armhullene i kroppen. Fest armhulls kantene på ermene til armhulls kantene på kroppen, på innsiden av kroppen. Sy 1/2-tommers vekk fra kantene, og stryk deretter sømavsetningene flatt.

12.

Brett halsen, ermene og kroppsbenet under 1/2 tommer og sy dem ned. Stryk flattene flatt.

13.

Brett de åpne frontkanten på lab coatet under 1/2 tommer og sy dem ned. Håndsøm snaps eller snap tape til hver side av forkanten.

Tips og advarsler

  • Legg lommer til kappen din, om ønskelig, ved hjelp av instruksjoner i ressursdelen.
  • Den tradisjonelle uniformen av leger og forskere er laboratoriejakken, eller 'lab' -frakk, en langermet hvit jakke som vanligvis bæres over skrubbe eller vanlig klær. Funksjonen på lab coat er å beskytte klærne dine fra flekker eller skader og å presentere et profesjonelt utseende. Disse plaggene er vanligvis enkle, med en knapp ned og en rekke forskjellige stiler. Lag din egen labrock for en kostyme eller for jobben din, og skreddersy den til stilen du vil ha.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------