Stilling: ovs0

Hvordan lage dukker hjemme

 

1.

Legg papirposer på plass med nederste klaff vendt oppover. Bruk klaffen til å lage en munn for dukken, så bunnen av posen vil bli hodet.

2.

Bestem om du vil lage en person eller en dukke.

3.

Dekorer dukkeren din. Hvis du lager et dyr dukke, lim en tunge under klaffen og klipp ørene ut av konstruksjonspapir og lim dem på. For en person, enten farge på klær eller kutt et antrekk ut av byggepapir og lim det på. Bruk din fantasi og bli kreativ.

Dekorér dukken din. Lim på garn eller bånd for hår, bruk glitterlim for å legge gnist eller lim på biter av gavepakke, perler eller Googly øyne. La limet tørke.

5.

Hold hånden i dukkene og fingrene i bunnen. Flytt hendene for å få det til å se ut som om munnen del (klaffen) snakker. Sett nå et dukkeshow for venner og familie.

Å lage dukker hjemme er et morsomt håndverk for barn, og en god måte å resirkulere litt papirposer. Barna kan bli veldig kreative og gjøre hvilken som helst type dukker de vil ha, og du kan bruke ting du allerede har rundt huset for å dekorere dukkene dine. Når du er ferdig med å lage dukker, sett på et dukkeshow for hele familien.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------