Stilling: ovs0

Hvordan lage dekorative treskilt

 

1.

Legg treplaten ned på en flat overflate. Sand overflaten og kantene på brettet for å fjerne eventuelle fliser, flekker eller misfarginger i treet.

2.

Lakk hele overflaten av brettet ved hjelp av akrylfarkmaling, inkludert sidene. La malingen tørke grundig før du fortsetter.

3.

Ordne sjablongene på brettet for å lage uttrykket eller bildet du vil vise. Du kan velge et sitat eller et bilde som sammenfaller med hvor tegnet skal plasseres, for eksempel blomster til et hegnskilt.

Maling i stencilen ved hjelp av forskjellige farger av håndverksmaling enn den du brukte i trinn to. Du må kanskje bruke mer enn ett lag maling for å skape en ugjennomsiktig finish. La malingen tørke før du fortsetter.

5.

Spray hele overflaten av skiltet med en akrylfinish for å forsegle malingen. Hvis tegnet skal plasseres utendørs, bruk en vanntett spray for å hindre at treet krøller seg og malingen fra chipping i regnet.

Tips og advarsler

  • For å montere skiltet i hjemmet ditt, bruk en kraftbore for å lage to til fire hull i tegnets hjørner. På denne måten kan du spike tegnet direkte til en vegg. For å montere skiltet i hagen din, bruk et høyt kvalitet lim for å feste en hagehage på baksiden av skiltet.
  • Tre skilt kan brukes til å dekorere interiøret eller utsiden av hjemmet ditt og kan legge til en finish på veggen eller hagen din. Å lage dine egne dekorative tre skilt er moderat enkelt å gjøre, og vil legge til en en-of-a-kind touch til hjemmedekningen din. Ved å bruke grunnleggende håndverk forsyninger, kan du lage dine egne dekorative tre skilt som skal vises i eller utenfor ditt hjem.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------