Stilling: ovs0

Hvordan lage arbeidbare ballongskygger

 

1.

Mål vinduet ditt inne i rammen. Legg 1-1 / 2-tommers til bredden og 12 tommer til lengden. Klipp stoffet og fôrene til disse målingene.

2.

Fest fôret til stoffet, høyre side sammen. Sy langs begge sider og langs bunnen med en 5/8-tommers sømtillegg. Vri skyggen rett ut. Klipp ut hjørnene og trykk.

3.

Sug ballongskyggebåndet til begge kantene i skyggen, og plasser bunnringen 1-tommers fra bunnen. Sy langs begge kantene på båndet, og vær forsiktig så du ikke syr over samlingstrengen. Vri under 1/2-tommers på hver ende av båndet for en ferdig kant.

4.

Legg til flere rader med ballongskyggebånd mellom de første radene. Plasser dem jevnt og 10 til 20 inches fra hverandre.

5. Trekk opp samlingstrådene på bunnen av båndene til lengden på skyggen er lik lengden på din vindu pluss 2 tommer. Juster samlingen til du er fornøyd med effekten. Knytt innsamlingsgarnet og takk det overflødige tråden opp på baksiden av skyggen. Vær forsiktig så du ikke kutter tråden fordi den kan komme ukjent senere og ødelegge skyggen.

6.

Klipp brettet slik at det passer inn i vindusrammen. Fest skrueøynene på 2-tommers side av brettet slik at de justeres med toppen av ballongskyggebåndene. Vri øynene slik at de er vinkelrett på lengden av brettet. Stift toppen av skyggen til den andre siden av brettet. Stoffet henger fra toppen av brettet, øynene vil være på bunnen.

7. Legg skyggen ned med foringssiden oppover. Slip ledningen til en ring på utsiden av bunnen av skyggen, løft ledningen opp gjennom alle ringene i den raden. Kjør ledningen til den ene siden av skyggen, gjennom øynene på brettet. La nok ledd ledning komme til bunnen av skyggen.

8.

Kjør ledningen gjennom alle de andre radene på samme måte. Knytt ledningene sammen på toppen av skyggen. Knytt endene på snoren individuelt.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig så du ikke syr over samlingstrådene i skyggebåndet.
  • Blinde ledninger er en utryddelses- og fangstfare for barn og kjæledyr. Unngå å knytte enden av leddene sammen. Fest en klatring til vindusrammen eller veggen utenfor barns rekkevidde, og slå leddene på den hver gang du øker eller senker nyanser.
  • Du vil kanskje forkorte ledningene. Pass på å forkorte dem når skyggen er nede, slik at du ikke kutter av for mye ledning.
  • Ballong nyanser er myke og feminine. Alle typer pre-made skygge tape har ringer sydd langs båndet noen få inches. Arbeidet ballong nyanser har ledninger som løper gjennom disse ringene som brukes til å heve og senke nyanser. Romersk skyggebånd er laget av vanlig vevd tape. Ballongskyggebåndet er forskjellig fra romersk skyggebånd fordi det har samlet tråder vevd inn i båndet. Disse trådene brukes til å lage den puffete hemmen som gir ballong nyanser sitt navn. Selv om de ser avrundede og komplekse, kan du sysette en rett søm du kan lage brukbare ballong nyanser.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------