Stilling: ovs0

Hvordan lage Tricorne Hatter

 

1.

Kjøpe den riktige filhatten blank. Filthatten blank som vil fungere best for dette prosjektet er en kapell. En kapsel er en filthue med en dyp krone og minst en 5-tommers kant, ifølge eksperter på Hats by Leko.

2.

Våt hatten blank med varmt vann. Bruk en sprøyteflaske, eller dukkert i en vask full av varmt vann. Målet for hatten er å være fuktig, men ikke fuktig.

3.

Brett tre sider av randen opp til kronen og hold en rett pin gjennom de to lagene av følte seg å holde randen i denne posisjonen. Juster formen på brettet og kontroller at proporsjonene av de tre brettene er like.

4.

Tørk hatten helt. Ifølge eksperter på Miller Hats, kan varme påføres, men for best resultat og mindre krymping, må hatten lufttørke. Sett hatten på en bolle for å forhindre kronen i å kollapse eller miste form.

5.

Fjern de rette pinnene. Sy tre sømmer på hver klaff for å feste den til kronen.

6. Poke to hull i midten av hver randflappe med lærpinnen. Ekspertene på Fortellens herrer anbefaler at du bruker skinnekledning til å snøre den brede klaffen til kronen. Fest knottene mellom kronen og flippen for å skjule dem.

7.

Dekorer hatten. De fleste tricornehatter inneholdt trim, fjær eller andre dekorative detaljer. Filtet kan også bli alderen med maling eller smuss for å få det til å bli slitt.

Tips og advarsler

  • Stømmene i trinn 5 kan fjernes etter randen er bundet, eller de kan bli igjen for ekstra stabilitet.
  • Randen kan forbli på plass uten snøring eller sømmer dersom stivelse eller stivelse på hatten er påført. Det vil trenge vanlige applikasjoner for å opprettholde sin form, og vær oppmerksom på at svette eller vann vil føre til at brettene brettes.
  • Ikke prøv å tørke hatten i en tørketrommel. Dette vil få hatten til å miste sin form og kan strekke hatten blankt slik at den ikke kan brukes.
  • Tricorne hatter var populære filt eller lærhatter som ble brukt av menn av alle yrker i det 17. og 18. århundre. Selv om de falt ut av mote som topphatter, ble bowlers og komfyrens hatter blitt populære, de blir ofte slitt i dag som en del av en piratdragt. Å lage din egen tricorne lue er mulig, selv om du ikke har hattopplevelse, hvis du starter prosjektet med en forformet filthatte blank.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------