Stilling: ovs0

Hvordan lage Spiral Gimp Armbånd

 

1.

Snip to lengder av gimp omtrent dobbelt så lenge du vil at ditt ferdige produkt skal være og en tredje lengde 1 u0026 # xBD; ganger så lenge de andre to. For eksempel, hvis du vil ha et armbånd på 5 inches lang, kutte to 10-tommers lengder og en 25-tommers lengde på gimp.

2. Legg

midten av det lengste stykket av gimp over pekefingeren din. Legg sentrene til de kortere to delene horisontalt over den første slik at de er parallelle med hverandre. Den lengste delen er gimp A. De to andre, fra topp til bunn, er gimps B og C.

3.

Bøy nederste halvdel av gimp A oppover de andre to gimps å lage en loop til høyre. Bøy den øverste halvdelen av sløyfen A ned for å lage en løkke til venstre.

4.

Skyv høyre halvdel av gimp B over høyre sløyfe og gjennom venstre sløyfe. Trekk for å stramme. Gjenta med venstre halvdel av Gimp B, veving fra venstre til høyre. Sørg for at venstre halvdel av gimp B sitter under høyre halvdel.

5.

Gjenta trinn 4 med gimp C, vev det gjennom løkkene under gimp B. Trekk alt Gimps tett for å lage en liten, rektangulær, rutet murstein.

6.

Gjenta trinn 4 og 5 for å fullføre spiralbåndet. Det vil se ut som en rett lanyard først; vær tålmodig. Innenfor få sømmer, begynner lanyarden å vri.

7.

Stopp veving av gimp når du kommer innen 1 til 2 inches av enden. Bøy armbåndet inn i en sirkel og slipp endene på gimp gjennom mellomrommene mellom din første knute. Slå av gimpet og slit ditt armbånd stolt.

Lanyards gjør visuelt interessante halskjeder og armbånd, sterke flaskeholdere og dekorative nøkkelkjededekorasjoner. Det finnes dusinvis av lanyardsømmer, men en av de mest populære er spiralsømmen. Spiralsømmen er attraktiv og relativt enkel å lage. Det lar deg også bruke opptil tre farger av gimp. Gimp er flatt, plastbånd brukes ofte til å lage lanyards. Selv små barn kan håndtere det enkelt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------