Stilling: ovs0

Hvordan lage Nativity Kostymer for barn

 

1.

Mål barnet som skal ha på seg kostymen. Putt ned høyden fra skulder til føtter for å bestemme kostyme lengden.

2.

Lag et mønster. Tegn en stor T-skjorteform på et stykke vev designet for å lage symønstre. Trekk sporingen til riktig høyde for barnet ditt, og gjør det omtrent 2 1/2 meter bredt.

3.

Brett et stykke stoff i halv lengde du har et dobbelt lag av stoff. For en jomfru Maria kostyme, bruk lyseblå stoff, og for en Joseph kostyme bruk lysebrunt stoff.

4.

Fest mønsteret til stoffet med rette pinner. Klipp ut stoffet ved hjelp av sporingen som en veiledning. Du bør nå ha to identiske paneler av stoff.

5.

Sy de to stykkene sammen på en symaskin. La bunnen stå åpen for føttene, og la også ermhullene og halshullet åpne. Brett over bunnen og sy en søm for å lage en jevn kant. Gjør det samme for armhemmen og nakken.

6.

Vri kostymen innvendig slik at de harde kantene på sømmen er på innsiden, og de glatte kantene er på utsiden. Skjær ut en lang sash fra venstre stoff og bind den rundt midjen for et belte.

7.

Kutt ut et langt rektangel av stoff og drap det over barnets hode Legg hodet bånd over kronen for å holde brikken på plass.

Tips og advarsler

  • Legg rekvisitter som en babydukke til Mary og gå Personalet til Joseph.
  • Sørg for at sømmer syes tett for å hindre tårer.
  • Barnet ditt kan trenge en fødselsdagsdragt til en julefest eller for en kirkesport. Kjøpe en jomfru Maria eller Joseph kostyme på en butikk kan være dyrt, men å lage disse antrekkene hjemme er et kostnadseffektivt alternativ. Lag disse enkle kostymer med bare noen få grunnleggende symaterialer og verktøy; fullfør dem raskt og enkelt med noen tips og kunnskap.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------