Stilling: ovs0

Hvordan lage Craft Lanyards

 

1.

Klipp 4 fot plastledning i en farge og 4 fot i en annen farge. Fold dem i midten for å finne midten av hver streng. Trekk dem på en nøkkel slik at senteret henger på ringen. Fest en knute slik at trådene i like farger sitter motsatt hverandre. Hold denne knuten vendt opp mens du jobber.

2.

Du har fire ledningsnor for å jobbe med; Mærk dem mentalt A, B, C og D. Fold streng A til motsatt side av seg selv, og la en liten sløyfe. Fell streng C til motsatt side, etterlater en liten sløyfe (A og C har samme farge). Hold disse to løkkene på plass med din nondominant hånd.

Bruk din dominerende hånd til å veve streng B over streng C og gjennom løkken du laget i streng A. Weave streng D over streng A og gjennom løkken du laget i streng C. Trekk tett; Dette vil strekke ledningen litt for å sikre den vevde knuten du har laget.

4.

Gjenta trinn to og tre til du går tom for ledningen; bind en knute i enden av hver streng for å sikre den.

Tips og advarsler

  • For en valgfri dekorasjon, la ca. 4 tommer av hver streng henge ned. Slip en pony perle eller lignende utsmykning til hver streng på slutten.
  • En lanyard er et klassisk håndverk prosjekt for sommerleir eller når som helst barna kommer sammen. Du kan snu litt plastbearbeidingskabel i nøkkelringer, armbånd, halskjeder eller glidelås. Lanyards er holdbare og fargerike, og kan til og med hjelpe deg med å identifisere personlige eiendeler som ryggsekker og bagasje. Dette vevde boksemønsteret er komplisert nok til at det vil kreve voksen tilsyn med yngre barn.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------