Stilling: ovs0

Hvordan lage 4-tommers Chess Piece Patterns

 

1.

Tegn et firkant som måler 4 x 4 tommer på et stykke papir. Lag ytterligere 5 firkanter med de samme målingene. Dette gir deg en firkant per sjakkstykke siden det er seks forskjellige sjakkstykker: konge, dronning, biskop, slott, ridder og bonde.

2.

Skisser omrisset av hver sjakkbrikke i hver firkant. Det er et personlig valg hvordan brikkene vil se ut. For litt inspirasjon, se på nettet. Du kan også spore oversikten over faktiske stykker i rutene.

3.

Marker skissen til hvert sjakkstykke på papirbitene når skissen og designen er tilfredsstillende. < /p>

4.

Legg sporingspapiret på toppen av en av skissebrakettene, slik at den svarte markørplanen er synlig gjennom sporingspapiret. Hvis det ikke er synlig, hold det opp mot et vindu. Spor oversikten over sjakkfiguret på sporpapiret med en blyant.

5.

Vri hver av sporene over, slik at baksiden vender oppover. Retrace linjene som nettopp har blitt sporet på motsatt side, så det er sporingslinjer på hver side av sporpapiret.

Bruk lim på baksiden av hvert sjakkstykke . Plasser hver av dem på byggepapir. Bruk skissert skissert i forrige trinn for å avgjøre hvor linjen må være. Når du limer på byggepapir, skal frontsiden vender oppover.

7.

Klipp ut sjakkdelmønstrene.

Chess stykke mønstre kan gjøre noe quilt, teppe eller pute sofistikert. Du kan til og med lage et sjakkmønsterteppe med sjakkstykker sydd på toppen. Mulighetene er uendelige når man har designet og laget mønstrene. Å designe og forberede mønstrene er enkel og gir muligheten til å la kreative juice strømme.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------