Stilling: ovs0

Hvordan å grave skytevåpen

 

1. Bruk skissepapiret og blyanten til å tegne designet for å grave på skytevåpen.

2.

Løsne skytevåpen.

3.

Rengjør metallet til skytevåpen der du planlegger å gravere med aceton. Skyll skytevåpen med destillert vann. La skytevåken tørke.

4.

Kopier skissen for skytevåpen med en laser (ikke blekkskriver) eller kopimaskin. Overfør kopien til skytevåpen hvor du vil grave designen. Soak baksiden av kopien med aceton for å overføre laser toner blekk til metallet på skytevåpen. Bruk bare nok aceton til å overføre designet, men pass på at du ikke bruker så mye at du skader skytevåpen.

5.

Sikre skytevåpen med klemme, skrue eller shellac slik at den ikke beveger seg under graveringen.

6.

Velg en veldig skarp, polert graver i formen og størrelsen du trenger for å skjære skisset design på skytevåpen. Skyv den valgte graveren over metallet for å kutte utformingen. Legg til skygge og detalj på linjen ved hjelp av forskjellige graver i forskjellige former og størrelser. For eksempel vil en bred flatgraver skære en bred linje og en tynn knivgraver vil kutte en fin linje. Gravers er vanligvis laget av stål og formet som en meisel. Commercial gravers er vanligvis laget i kniv, flat, rund og uformet former og i bredder fra 0,2 mm til 2,4 mm bred. Kommersielle gravere selges vanligvis individuelt. Gravører monterer ofte tradisjonelle gravere permanent på trehåndtak eller midlertidig på hurtige byttehåndtak som selges til graver, men andre graver foretrekker å bruke en hammer til å hamre graveren inn i skytevåpenet.

7.

Hold graveren skarp som du jobber. Skarp gravene en om gangen ved å gni graveren mot en lett oljebelagt skarphet. Fremskynde sliperiden ved hjelp av et mekanisk slipeskive eller svinghjul.

8.

Rengjør det graverte metallet med såpe og vann når du er ferdig gravering. La metallet tørke.

Tips og advarsler

  • Øv med skrapmetall før du begynner å gravere et skytevåpen.
  • Gravering er En enkel teknikk å lære, men veldig vanskelig å perfeksjonere.
  • Du kan ikke slette feil når du graverer siden prosessen krever at metallet slås på skytevåpen.
  • Pistoleiere liker å gravere skytevåpen for å vise eierskap og legge til skjønnhet til skytevåpen. Gruve gravering kan variere fra enkle initialer til detaljerte scener som dekker en stor del av skytevåpenets våpen. Gravering kan gi verdier til skytevåpen fordi de er både funksjonelle og kunstverk. Å lære å grave en skytevåpen er en enkel prosess, men perfeksjonering av teknikken er vanskelig og kan ta mange år med praksis.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------