Stilling: ovs0

Hippie Perle Halskjede Instruksjoner

 

1.

Løs noen tanntråd og pakk den rundt håndleddet ditt syv ganger. Legg til 2 tommer i denne lengden og skjær flossen av rullen med et saks. Halskjedet vil være lang nok til å bære som et flertrådet armbånd og også som et langt halskjede som passer over hodet ditt.

2.

Fest en dobbeltknute i den ene enden av flossen, ca 1 tommers vekk fra enden. Skyv den første perlen ned til knuten og begynn å strikke på perlene dine. Lag et mønster med fargene, eller bare streng dem på uten mønster for å gi halsen et mer naturlig utseende. Du kan også legge til litt større perler i mønsteret eller en større 'fokuspille' når du kommer til halvveispunktet i halsen din.

3.

Slå en dobbeltknute når du Gå til den andre enden av kjedet, med en tomme streng igjen. Fest de to endene sammen om tre eller fire ganger, og sørg for at knutene er tette. Trim overflødig streng fra endene.

Tips og advarsler

  • Fest halsbåndet rundt håndleddet, eller pakk det to ganger rundt nakken som en dobbeltsidig, strand halskjede. Du kan også bare bruke den som en lang halskjede.
  • Hippie perler er også kjent som 'E perler' og 'kjærlighet perler', og er en stor del av hippie eller 'Boho' mote stil. Halskjeder laget med disse perlene er noe delikat, og noen trodde at hvis kjedet eller armbåndet av kjærlighetens perler ble brutt, så ville du forelske deg ikke lenge etter. Disse små glassperlene er ikke vanskelig å finne, så du bør kunne få dem i en hvilken som helst håndverksbutikk. Tanntråd er billig og sterk, så den er ideell for beading.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------