Stilling: ovs0

Førskole mars kunst ideer

  Mars markerer begynnelsen av våren og slutten av vinteren mange steder i Amerika. Førskolebarn kan lære om denne måneden ved å lage kunstprosjekter om marsferier eller vårtemaer. Hvis du har det vanskelig å bestemme seg for et tema, kan du se på kalenderen din og bestemme hvilke marsferier du vil markere og lage håndverk som har disse dager. Husk at førskolebarn er mellom 2 år og 4 år, så velg håndverk som er alder passende. Enkelt håndverk er best for denne aldersgruppen.

Jordbruksdagen

Jordbruksdagen feires 20. mars. Lær barna om denne ferien og ha håndverk som feirer betydningen av landbruket. Denne ferien handler om planter som dyrkes i hele Amerika. Be hvert barn å male et bilde av en grønnsak som erter, gulrøtter, tomater eller andre avlinger. De kan også male en gård med et felt av avlinger hvis de er sofistikerte malere.

Vårblomster

Mange blomster begynner også å spire i løpet av mars måned. Lær barn om vårblomster og hjelp dem å tegne dem med fargeblyanter eller fargestifter. De kan også bruke fargede byggepapir til å kutte ut blomsterblader hvis de er gamle nok til å bruke saks. Noen 4-årige barn vil kunne bruke saks.

Familiedag

24. mars er familiedagen. Lær barna om betydningen av familien og hvorfor vi har denne ferien. Spør dem hvor mange som er i familien, og hjelp dem å male bilder av hver enkelt av sine familiemedlemmer, inkludert dem selv. De kan også male trær, gress og annet landskap i bildene sine.

Doktorsdag

Doktorsdag feires 30. mars. Diskuter med studentens rolle en lege, og hvorfor en lege er viktig til samfunnet. Hjelp elevene til å tegne eller male bilder som minner dem om legen sin. De kan tegne legen eller en utstoppet leketøy bjørn med en Band-Aid på hodet. Andre legeemner inneholder et stetoskop. Be ungene å tegne det første som kommer til sinnet. Du kan også gi barna litt fargerike Band-Aids for å kle opp bakgrunnen til bildene sine.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------