Stilling: ovs0

Dekorere juleglitterballer

 

1.

Velg ballens ornamenter. Størrelsen på juletreet bør være en faktor når du velger ornamenter. Jo mindre treet er, desto mindre skal ornamenterne være. Hvis du velger et medium til stort tre, kan du fortsatt bruke pyntegjenstander av mindre størrelse, men du må bruke flere av dem.

2.

Bestem design. Du kan velge å lage julen glitter baller alle en farge eller lage et mønster; vurdere enkle som striper, polka prikker og swirls. Selv noen som ikke har en stabil hånd, kan skape dem.

3.

Plukk ut glitter. Ornamentene må ikke være alle en farge; Du kan blande og matche og lage flere forskjellige fargede ornamenter. Hvis du gjør mønstre, gjør bakgrunnen en farge og mønsteret et annet.

4.

Påfør glitteren. Hvis du lager solide kuler, hold ornamentet fra toppen, bruk en skum børste til å påføre lim på hele overflaten og dryss glitter over ornamentet. For å lage mønstre, bruk et fargeskiftende lim for å hjelpe deg med å lage designene. Limet kommer vanligvis allerede med en børste; den gjelder som en farge, men tørker klar. Stryk glitteren over limet. Påfør fargeskiftende lim mellom designene og dryss områdene med en annen glitter for bakgrunnen.

5.

Se på glitteren på ornamenter med spray lim. Limet forhindrer glitter fra å falle av og komme over hele hjemmet ditt. Heng ornamenter hvor de kan tørke uten å bli forstyrret før du legger dem på treet.

Tips og advarsler

  • For å henge dem tørke, legg en kost over to stoler. Legg løkken eller kroken på hvert pryd på håndtaket og la ornamenterne tørke inn mellom stolene der de kan henge fritt.
  • Dekorere julen glitter baller kan være et flott prosjekt å gjøre selv eller med familien din. Det er en billig måte å dekorere juletreet i en strømlinjeformet design ved å bruke din egen stil. Prosjektet tar svært lite tid å fullføre og kan resultere i ornamenter som ser ut kjøpt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------