Stilling: ovs0

DIY Chrome Plast

 

1.

Legg avis over arbeidsflaten din. Velg et arbeidsområde med betydelig ventilasjon for å unngå for mange lakk. Don en ansiktsmaske.

Legg det plastiske objektet på avisen og masker av områder du ikke vil male med tape.

3 .

Koble slangen til airbrushen til en trykkluftsbeholder og klem utløseren for å teste den. Det skal være et løft av luft hvis det virker ordentlig.

4.

Hell metallic maling i en engangs kopp, nok til å ha jevn forsyning for prosjektet ditt.

5.

Hell litt luftbrennemaling tynnere inn i en sprøyteflaske og sprut maling i koppen med den. Kant koppen frem og tilbake. Hvis malingen flyter raskt fra den ene siden til den andre, som virker som vann, har du lagt til nok tynnere.

6. Hell den tynne maling i enten airbrushens pigment kopp (plassert på toppen av airbrushen) eller inn i airbrushens skruebeholder. Ulike modeller med airbrush har den ene eller den andre. Hvis airbrushen har en skrue på beholderen, skru den på undersiden av børsten din.

7.

Mål luftbørsten i avisen og klem utløseren for å teste malingen og bli vant til det. Billigere airbrushes har bare en flytinnstilling. Med dyrere dual-action airbrushes kan du justere flyten av maling ved å bruke mer eller mindre trykk på utløseren.

Mål mot venstre på plaststykket og klem airbrush utløseren. I en jevn bevegelse, sveip airbrushen over plasten. Gjenta og juster vinkelen som du sprayer på for å fylle noen steder du savner.

9.

Ta av luftpenselen og ta den fra hverandre i henhold til instruksjonene som følger med. Rengjør hvert stykke i vann umiddelbart etter bruk.

Utfordringen med å gi plast en kromlignende glans kommer ikke fra malingen selv, men fra anvendelsesmåten. Selv det mest forsiktige arbeidet med pensel vil etterlate teltale penselstrøk som forringer den samlede effekten. En airbrush, derimot, legger et jevnt lag av maling over plasten. Mens du også kan bruke en sprøytekanne for dette, kan du med en airbrush bruke ditt valg av maling og gjenbrukes. De mest permanente resultatene kommer fra form ved bruk av emaljer, lakker eller andre bilmaling.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------