Stilling: ovs0

DIY: Bordsag Rip gjerde

 

1.

Mål lengden på sagbordet fra forsiden til baksiden ved hjelp av et målebånd.

2.

Rip to striper av kryssfiner på fire tommer bred av lengden på sagbordet du har målt. Rip ytterligere to striper av kryssfiner på 2 1/2 tommer av sågbordets lengde. Til slutt skal du kutte to små firkanter av kryssfinér på 2 1/2 tommers firkant.

3.

Bor et hull med en tommers diameter direkte i midten av de to små kryssfinerfeltene

4. Monter de fire lange stripene i et firkantet rør som måler fire tommer på hver side (de 2 1/2-tommers stripene passer mellom de fire tommers stripene) . Fest strimlene med noen 1 1/2-tommers dekkskruer langs hver kant, ved hjelp av en bore og skruebit.

5.

Sett inn en av de små rutene i hver ende av T-banen. Plasser plassen slik at de spyles med hver ende av røret og festes med dekkskruene.

6.

Skru vevdelen av rørklemmesettet på gjengene av røret. Skyv den åpne enden av røret inn i hullet i den ene enden og gjennom kryssfinerrøret, og rør røret gjennom hullet på baksiden av røret. Fest klemmekuttens støtende ende mot den eksponerte enden av røret. røret.

7. Legg gjerdsaggregatet på bordplaten, med vevenden av rørklemmen på forsiden av sagbordet, og bakenden på baksiden Vri kjeftene slik at de tar de forreste og bakre ender av bordet og vri vevet med urviseren for å stramme klemmen på plass.

Tips og advarsler

  • For å justere posisjonen til gjerdet og holde det firkantet må du måle fra kanten av gjerdet til kanten av glidebryteren både foran og bak. Når de to målingene er like, er gjerdet parallelt med bladet. < / li>
  • Når du arbeider med strømverktøy, alltid Bruk egnet sikkerhetsutstyr, inkludert sikkerhetsbriller.
  • Å bygge en typisk T-stil bordsag gjerd fra grunnen krever en sveiser, skjære fakkel, vinkel jern, firkantet rør og mer. Heldigvis kan et brukbart bordssamlingsgjerde bygges av noen kryssfiner og et rørklemmesett. Selv om denne typen gjerde er litt vanskeligere å sette i posisjon, når den er låst på plass, er den ikke i bevegelse, noe som er et krav for et bordsaggjerde.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------