Stilling: ovs0

Brass Jewellery Håndverktøy

  Messing er en blanding av kobber og sink. Fargene på messing bestemmes av mengden kobber i den. Hånd laget av smykker fra messing har vært en populær hobby i hundrevis av år. De grunnleggende verktøyene som kreves for å komme i gang, er relativt billige. Når du har mestret det grunnleggende, kan du gå videre til mer avanserte teknikker, for eksempel oksiderende metaller og feste flere metaller sammen.

Pannekake dør

Pannekake dør, også kjent som skjærende dør, er tilgjengelig i mange former og størrelser. Dies brukes til å skjære former, kalt blanks, i sølv, messing, gull eller kobber. Pannekakeformene kan plasseres i en hydraulisk trykk eller en skrue for trykkskæring.

Dapping Block

En dappingblokk er en solid metallkube med forskjellig trykk på alle sider. Når en form har blitt kuttet fra et valgt metall, kan det plasseres i en spjeldblokk som skal hamres i form. Doppet metall er buet innover eller utover.

Rotary Tumbler

Rotary tumblers er relativt billige å kjøpe. Stener, halvedelstener, glass og metaller er plassert i en lavhastighets tumbler for å glatte ru kanter og bli polert.

Bench Grinder

En benkvern bruker forskjellige typer polerhjul for å skape en ønsket finish på metall, for eksempel skinnende eller matt.

Holepunch

Holepunch for bruk på metaller kommer vanligvis med en og to hulls alternativer. Plasser opp punktet som skal stanses med stålpinnen i stansen, og trykk på toppen av stansen for å stikke metallet.

Metalsaks

Saks som kutter metaller er laget av rustfritt stål og gir presisjon dreiemoment. Disse saksene er flotte å ha rundt huset.

Metallstempler

Chasing er en metallbearbeidingsteknikk som plasserer dekorativ design i metall ved å hamre en form inn i den fra baksiden ved hjelp av metallfrimmer og en spesiell metallbearbeiding hammer. Metallfrimmer er markeringsverktøy for metall smykker. Frimerker er tilgjengelige i sett med bokstaver, tall og mange andre design. Metallfrimler er laget av stål. Når et stempel er plassert på metall og lett tappet med en hammer, vil et inntrykk av stemplets design bli lagt inn i metalloverflaten.

Nåle nesetenger

Nåle nesetang gjør det lettere å holde fast på små Tenger er også nyttige for bøying av metallfliker og vedlegg av kjedeforbindelser til anheng. Tenger er til nytte når du bruker en slipemaskin til polering av små metallbiter. Tangen brukes til å holde metallstykket og varmen metallet holder under poleringsprosessen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------