Stilling: ovs0

Beaded Stetoskop ID Instruksjoner

 

1.

Mål stetoskopet; Mål spesielt den U-formede delen av stetoskopet hvor den henger på brystet. Kutte en lengde av smykker tråd eller streng for å matche denne måling, men legg til tre inches.

2.

Linj opp perlene på en bordplate slik at du kan velge arrangementet ditt før du lager halskjede. Legg stykke smykker tråd eller snor på bordet og plasser perlene like under det slik at du kan se hvor mye plass du har. Husk at de første 1,5 tommer i begge ender vil bli brukt til å feste sluttsløyfer og ikke bli beaded.

3. Bruk pennede perler for å stave navnet ditt, hvis du ønsker det , og plasser disse i midten av perlen din. Bruk dekorative, fargede perler i det valgte mønsteret på hver side av navnet ditt til du kommer til enden av ledningen / strengen.

4. Ta en ende av smykkene dine wire eller snor og tråden den gjennom bunnen av en brilleglass. Brett ledningen eller strengen på et punkt som er 3/4 tommer fra enden, og plasser den brettede delen over enden av brillens sløyfe. Plasser en krympestreng rundt ledningen eller strengen like under brilleglasset. Bruk smykker tanger for å klemme crimp perle og hold tråden eller strengen på plass; kutte av overflødig ledning eller streng.

5. Stri dine perler på ledningen eller strengen i den rekkefølgen du har dem på bordet, går fra venstre til høyre. Fest den andre brilsløyfen til den motsatte siden av strengen som du gjorde i trinn fire.

6.

Skyv en briller med en brille på enden av halsen over et ørepinne av stetoskopet. Gjenta med den andre sløyfen på den andre ørestykket. Skyv hele beaded ID-halsen ned til den ligger flatt mot den U-formede delen av stetoskopet. Sett den så navnet perler vender utover.

Hvis du må bære et stetoskop hver dag for jobben din, eller hvis du kjenner noen som gjør det, gi den litt flair med et beaded stetoskop ID-kjede. Denne type utsmykning går rett inn på stetoskopet for å legge til litt farge og personlig stil til et ellers kjedelig stykke medisinsk utstyr. Halskjedet vil ikke forstyrre funksjonen til stetoskopet i det hele tatt, og det er lett å fjerne om nødvendig.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------