Stilling: ovs0

DIY Belly Casting

 

1.

Klipp 4- til 5-tommers strips av gips av Paris, som er laget av gasbind innebygd med gips av Paris. Forskær minst ett kast.

2. Bland 1/3 kopp tørrgips av Paris med varmt vann og rør deretter med en skje. Fiks to skåler av Gips-blandingen i Paris for å holde hånden dersom du blir lav i løpet av prosjektet.

3. Smør et tynt lag med petroleumslange over magen din for å gjøre det lettere å fjerne magen og rydde opp. Noen magekaster inkluderer brystene og armerne, så sørg for å bruke petroleumjell til alle hudområder som vil bli pakket inn med gipsplastene i Paris.

4.

Dip en gasbind stripe om gangen i Paris-løsningen, hold deretter stripen over bollen og la overflødig væske dråpe tilbake i bollen.

5.

Legg gauze stripen på magen som begynner på magenes omkrets. Fortsett å legge til flere striper, en om gangen, å glatte endene sammen og arbeide deg mot midten av magen. Når du har fullført det første laget av gasbindestrimler for magestøpet, gjentar du prosedyren for å lage et andre lag for ekstra styrke.

La støpet begynne å herdes på magen i 15 minutter. Løsne kantene forsiktig, løft deretter magen ut og bort fra kroppen.

7.

Vask huden som hadde gips av Paris strips på den med såpe og vann for å fjerne gips og petroleumjell.

8.

Sett magenstøtet på et tørt sted slik at det kan fullstendig herdes. En hel dag er vanligvis lang nok til at Gipsgipset tørker.

Tips og advarsler

  • Har moren å skrive navnet og datoen i den tørkede magen kastet for å feire anledningen.
  • Gipset av Paris kan være rotete. Legg en plastdråpeklut på gulvet for å gjøre opprydding enklere.
  • En gjør-det-selv magestøt er en kunstnerisk måte å minne om graviditeten din. Graviditet er en spesiell tid i en kvinnes liv som kroppen din endres, og familien din blir klar til å ønske en ny baby velkommen. Mens det er mange måter å huske graviditetsmånedene, gir en DIY-svangerskapsmagasin deg en håndgripelig, størrelse kopi av din gravide mage.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------