Stilling: ovs0

Slik Hang Birdsed Ornaments

 

Flat Bird Seed Ornaments

1.

Mål og klipp en 18-tommers lengde av garn. Ta ender av tinder sammen og knute dem..

Gjør den løkkede enden av garnet gjennom hullet i fuglefrø ornamentet, hvis et hull finnes allerede. Trekk den knutne enden av garnet gjennom den løkkede enden og trekk den for å stramme garnet ned på ornamentet.

3.

Bor et hull i fuglefrø ornamentet hvis ornamentet er en flat form, eller har et passende sted for boring et hull gjennom det, og følg prosessen som er beskrevet. Bor langsomt slik at ornamentet ikke smuldrer og gjør hullet minst en tomme fra en hvilken som helst kant av samme grunn.

4.

Heng ornamentet fra garnet på en tre gren eller fra en skruehake, skrudd inn i en eave av ditt hjem eller en annen struktur.

Tykk fuglefrø Ornamenter

1.

Bor et hull gjennom fuglefrø ornamentet fra topp til bunn hvis det ikke finnes hull og ornamentet ikke er flatt, for eksempel for et sfærisk ornament.

2.

Mål høyden på ornamentet . Mål og klipp et stykke garn som er to ganger høyde pluss 12 tommer.

3.

Ta med endene sammen, knute dem og trå i den løkkede enden gjennom ornamentet fra bunnen til topp. Ornamentet vil hvile på knuten på garnet.

4. Skru en skruekrok inn i eave på ditt hjem eller bakgårdsskur for å henge ornamentet, eller heng det fra en Tregrenen.

Fôrfrøprotein i fremskritt.

1.

Mål og klipp et stykke garn som er 12 tommer lenger enn forventet høyde på din fullført fugl frø ornament. Ta enden sammen og knute dem.

2. Form ditt fuglfrø ornament og pek et hull gjennom ornamentet fra topp til bunn, for ornamenter som er tykke rundt, eller gjennom toppen fra den ene siden til den andre, til tynnere pyntegjenstander, med en trespyd.

3.

La ornamentet herdes. Trekk garnet gjennom hullet fra bunn til topp for de tykkere ornamenter. Trekk garnet gjennom hullet fra den ene siden til den andre, og trekk den knutte enden gjennom den løkkede enden for å stramme garnet rundt toppen.

4.

Hang ornamentet.

Tips og advarsler

  • Fuglefrø ornamenter som er kjøpt prefabrikkerte fra en butikk, kommer med en måte å henge på, vanligvis et stykke garn bundet gjennom øverst eller nede i midten.
  • Ideelt sett skal et hull legges i et fuglfrø ornament mens det dannes. Boring et hull i et pryd etter at det allerede har blitt formet og herdet, kan føre til at ornamentet smuldrer eller knuses i større stykker. Bor sakte og hold deg borte fra kantene på ornamentet for å prøve å minimere risikoen for dette.
  • Når du vil nyte naturen, kan det være enklere å prøve å tegne naturen til deg, i stedet for å jage den. Et fuglfrø ornament er et enkelt prosjekt du eller barna kan gjøre i et forsøk på å tegne fugler til din hage for å se på nytelsen. For at fuglefrøpynten skal være effektiv, må du ha en måte å henge den fra en tregrene eller eave, slik at fuglene lett kan få øye på maten.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------