Stilling: ovs0

Hvordan lage et blomst silkebånd

 

1.

Løsne båndet på en ren, flat overflate. Klipp et stykke som er 22 inches langt.

2. Legg en knute i den siste 1 tommers bunnen av båndet. På den andre enden av båndet skyver du ledningen gjennom den ene siden (kablet båndet er kablet på toppen og bunnen) til 2 til 3 tommer har blitt klemt gjennom.

3.

Hold på ledningen med en hånd. din andre hånd, skyv og saml båndet mot knuten. Dette vil gjøre silkebåndet ruffle og vri rundt knuten i en rosenform.

4.

Vri knuten med urviseren for å fortsette å vri båndet. Gjør dette til en tett rosebud har dannet. For en 'åpnet' rose, trekk blomsten forsiktig ut. Vri den synlige ledningen rundt knuten for å holde blomsten på plass.

5.

Klipp en 3-tommers stripe med blomsterhandlerstape. Fest toppen av båndet til silkeblomsten rett over knuten. Vri båndet rundt bunnen av blomsten, over knuten og ned båndet henger fra knuten. Båndet holder blomsten helt på plass og gjør bunnen til å se ut en grønn stilk.

Tips og advarsler

  • Sett en bobbypinne rundt en blomsters basis og bruk den i håret ditt.
  • Bittesmå satengblomster brukes ofte som dekorasjoner i en brudes eller blomst jente s hår, på en gave eller rundt huset for dekorative display. Selv om du kan kjøpe små silkeblomster fra en håndverksbutikk, vil du absolutt ikke få pengene dine til å være verdt. I stedet kjøpe litt kablet silkebånd og blomsterhandler og lage ditt eget. Du vil kunne gjøre mye mer enn deg 'Jeg kommer i en pakke og sparer ganske mye penger.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------