Stilling: ovs0

Gjør ditt eget tufted Headboard

 

1.

Spik fire 2x4 kryssfinerbrett sammen for å lage en treramme. Hvis hodegjerden går bak en king size-seng, må du kanskje bruke to 2x4-brett og to 2x6 plater for å lage et lengre rektangel.

2. Legg et stykke bomull batting over rammenes åpne plass, slik at kantene på batting gardiner over rammen. Vri endene av batting rundt på baksiden av rammen og fest den med en stiftpistol.

3. Legg et stykke stoff over batting og pakk materiellene inn slutter over trerammen som om du skulle pakke inn en gave. Fest kantene på stoffet til baksiden av rammen med en stiftpistol.

4. Legg

fire knapper på stoffet på en slik måte at de ser ut som fire hjørner av en firkant. Bruk en nål og en tråd for å sy knappene til stoffet og batten bak det, trekk sømmen tett til knappene lager en liten tuft eller innrykk i stoffet.

5.

Hammer en linje med negler inn i veggen over sengen og heng den nye hodegjerden av neglene. Skyv sengen til den er spylt opp mot hodegjerden.

Tips og advarsler

  • Velg stoff i en farge eller et mønster som passer innredningen til soverommet ditt .
  • Pass på at du bruker nok stifter for å hindre at stoffet beveger seg rundt på rammen.
  • Et tuftet hodegjerde er en stilig måte å legge til litt teft i et rom og skape et fokuspunkt ut av sengen. Å lage et tuftet hodegjerde med noen få grunnleggende materialer og verktøy er et sparsommelig alternativ til å kjøpe en pre-made på en husvarebutikk, hvor polstrede hodegjerder kan noen ganger være dyre. Med noen tips og kunnskaper, kan du lage ditt eget tufted headboard på kort tid.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------