Stilling: ovs0

Hvordan lage et utstyrt bordduk

 

1.

Mål på tvers av rundbordet ditt, og legg til fem tommer til målingen. Dette vil være bredden av duken stoffet. Del denne totalen i halv.

2.

Brett stoffet i halv horisontalt. Brett halvt opp igjen vertikalt. Du vil ha en fire-lags firkant av stoff. Legg det foldede stoffet på arbeidsflaten, med hjørnet av alle brettene nederst til venstre.

3.

Klipp et stykke lengden på den delte summen fra Trinn 1. Slett markørpenningen din til den ene enden av strengen. Skyv poenget til en trykknapp gjennom den andre enden av strengen og deretter gjennom det nøyaktige hjørnet av stoffet nederst til venstre. Strek strengen ut i full lengde og trek en kvart sirkel, begynner øverst til venstre på stoffet og svinger rundt og ned til nedre høyre. Hold blyanten til den endelige enden av strengen til enhver tid.

4.

Hold stoffet brettet og kutt langs blyantlinjen du bare har merket. Dette gir deg en perfekt sirkel for duken.

5.

Brett en kvart-tommers kant av stoffet mot feil side av stoffet. Klem denne folden på plass rundt bordduk sirkelen. Søm denne kaken sikkert, sy rett langs foldelinjen.

6.

Brett stoffet tilbake igjen, og legg en halv tommers brett. Fest denne folden på plass og sy direkte på toppen av den første sømmen. Stopp å sy når du er to inches fra hvor du begynte sømmen. Dette vil skape et foringsrør rundt utsiden av duken.

7.

Mål rundt kanten eller omkretsen av bordet ditt. Trekk to inches fra denne måling. Klipp et stykke kvart-tommer elastisk til denne måling. Fest en stor sikkerhetsnål gjennom den ene enden av elastikken og lukk stiften. Bruk pinnen til å trekke elastikken gjennom det foringsrøret du opprettet på kanten av kluten. Begynn med å trekke tappen gjennom de to tommers plassen du gjorde i trinn 6. Skyv pinnen gjennom hele foringsrøret, dra elastikken bak den, til du kommer til åpningen igjen. Trekk stiften ut av åpningen.

8. Overlappe de to ender av elastikken med en tomme og sy over disse ender tre eller fire ganger for å sikre dem sammen. Trekk på duken kantene for å jevne ut stoffet over elastikken. Trekk stoffet over bordet ditt og la elastikken samle stoffkanter under.

Picknick- og uteplassbord brukes ofte daglig om sommeren, og de kan få flekker og scuffed fra tøff bruk av familien. En duk vil dekke disse feilene og er en enkel løsning å dekorere for fester og middager. Regelmessige duker har en tendens til å blåse bort i en svimlende bris, men en tilpasset klut vil bli satt. En rund, montert duk er laget til bordets eksakte størrelse med en elastisk kant som strekker seg til å passe over bordfeltet, og snaps tilbake for å holde kluten nede på bordet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------