Stilling: ovs0

Hvordan lage en grytefatbærer

 

1.

Velg to rektangulære polstret stoffmatter som er store nok til å dekke den valgte gryten. Velg dekorative utskrifter eller fargerike motiver som du eller den tiltenkte mottakeren vil glede deg over.

2.

Kutt to 18 tommers lange 3 tommers brede stykker tung bomull eller lerret. Brett hvert brikke i halv bredde slik at du har to 18-tommers lange stykker stoff 1 1/2 tommer bred. Sy alle kantene for å lage håndtaksstroppene.

3. Pin de to ender av en stoffstrimmel på langsiden av et stedmatte i midten ca. 3 inches fra hverandre hverandre. Gjenta på motsatt side. Sørg for at minst 1/2 tommers stoffstrimmel er festet på plassmatten.

4.

Sy strimlene på plassmatten. Sy tre av sidene lukket med en symaskin ved hjelp av sømmen du ønsker. Legg stoffstrimmelhåndtakene på utsiden. La en av de kortere sidene åpne.

5.

Klipp en 10 tommers lang stykke polstret bomullstoff eller lerret 6 inches bredt. Brett brikken i halve bredden og sy langs kantene. Sy den ene enden av stripen på innsiden av bunnen av de åpne kantene på stedmatten. Sy minst 3 tommer innover. Sy den ene siden av kardborre på innsiden av stripen. Sy den motsatte siden av kardborrebåndet på toppen av toppmatta.

6.

Sett inn en grytefett i bæreren. Fest kardborrelisten til toppen for å lukke. Hold av håndtakene for å transportere.

Hvis du ofte tar gryteretter til fester, kan du oppdage at transport av dem kan være vanskelig fordi de er så varme. Grytebærere holder gryteretter varme og beskytter personen som bærer dem fra å bli brent. Du kan lage dem hjemme med en enkel symaskin. Gi alle på listen din en hjemmelaget grytebærer til neste bursdag eller feriegave.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------