Stilling: ovs0

Ideer til Steamboat Centerpiece

  Enten du er dekorere for et barns fest eller en voksenhendelse, er det en rekke måter å lage et dampbåt midtpunkt på. Hjemmelagde midtpunktstykker bære arrangementstemaet til bordplaten og bidra til å forene dekorasjonene. En dampbåt midtpunkt kan til og med innarbeide lys eller blomster.

Flytende dampbåter

Finn en klar glassskål som er grunne og brede. Dette kan kjøpes i de fleste håndverksbutikker, vanligvis i blomsteravdelingen. Legg blå og klare fisketankstene eller marmor i bunnen av glassfatet, fyll det med vann. Kjøp enten små dampbåtformede stearinlys eller små lekebåter. Avhengig av størrelsen på glassbollen, kan du flyte to eller tre i bollen. Små lekebåter er ideelle for et barn ' s fest fordi lekene kan bli gitt bort på slutten av festen. Hvis dampbåtformede stearinlys er valgt, lys dem rett før festen. Selv om lysene vil flyte, jo lenger de brenner jo mer, vil de synke ned i vannet.

Papier Mache Steamboat

Oppblåst en ovalformet ballong. En bee body balloon er den typen som brukes til å lage ballongdyr, og er ideell for dette prosjektet. Kutt ut fire stykker triangluarformet papp. Bruk maskeringsbånd for å feste to av de trekantformede stykkene av papp til forsiden og to på baksiden av ballongen, og skape et punkt i hver ende. Gå over stykkene med mye tape, slik at de forblir på plass når du begynner å legge det våte papirmagasinet. Forbered papirmagepasta ved å blande en del mel med to deler vann. Dip strips avis i pastaen og begynn å dekke den nederste halvdelen av ballongen sammen med pappa. Siden det ferdige prosjektet vil være en åpen båt, har du ikke puten mache på den øverste halvdelen av ballongen. Legg til flere lag av avisstrimlene, slik at formen ikke kollapser når du deflater ballongen.Etter at papier mache er tørt, deflater ballongen og trekker vekk ballongfragmenter. Lim et papirhåndklerør til innsiden av båten, slik at den står opp av båten. Gi rikelig med tid til limet til å tørke. Papirhåndklerøret blir smokestack. Når limet er tørt, må du male båten og røyken. Det kan kreve to lag med maling for å dekke hele avisen og pappa. Etter at malingen er tørr, fyll båten med tørke eller falske blomster, godteri eller snacks. Uansett kan båten fylles og plasseres i midten av bordet.

Steamboat Collage Vase

Samlet en rekke dampbåtsbilder. Lim bildene på utsiden av en kaffekanne slik at hele kanen er dekket. Overlapp bildene slik at det ikke er noen tomme flekker, og de lager en collage. Når kanen er dekket, dekk hele kanen med en decoupage sealer. Dette vil forsegle utsiden slik at bildene skreller av eller ødelegges før eller under hendelsen. Sealeren vil også gi vasen en mer ferdig, skinnende.Du kan bruke boksen som vaske og fylle den med blomst, eller bruke den som lysestaker. Hvis du vil bruke den som lysestake, fyll den opp tre fjerdedeler med sand, slik at stearinlyset sitter høyere til toppen av boksen. En annen måte å gjøre boksen til en lysestake er å peke små hull i sidene av boksen og legge te lys i bunnen. Lyset vil skinne gjennom hullene i boksen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------