Stilling: ovs0

Hvordan lage smykker stykker

 

1.

Fjern arbeidsplassen din slik at du har nok plass til å angi dine forsyninger og design. En perle divider beholder kan bidra til å holde perlene dine organisert og lett å nå. Pass på at tangen og ledningen også er innenfor armlengden. Å ha ting i nærheten av deg hindrer ulykker som å slippe perlene eller delvis ferdig smykkestykke.

Legg ut perlene i designen du vil at de skal være på din Gjør dette for å hindre feil og gjør overs.

3.

Klipp et stykke ledning eller beading streng en tomme lenger enn du vil at den skal være når den er ferdig. Den ene enden av lukkemekanismen. Kjør ledningen eller strengen gjennom hullet og fest en solid knute i den. Hvis du bruker en stiv tråd, bruk smykker tanger for å vikle ledningen rundt luken.

4.

Begynn å sette perler fra designet ditt på ledningen eller strengen. Start bakover og arbeid fremover hvis designen er asymmetrisk. Symmetriske design kan bli beaded fra hver side av designet.

p> 5.

Ta den andre enden av lukningen og tråden den gjennom ledningen eller strengen. Fest en solid knute som er så nær den endelige perlen som mulig. Hvis du bruker en kraftig tråd Du kan bruke tangen til å pakke inn ledning rundt lukningen.

6.

Klipp av eventuelle ekstra biter av ledning eller streng på slutten av hver lukning.

Tips og advarsler

  • Det finnes mange bøker tilgjengelig på håndverksbutikker for å lære deg andre beading teknikker. Utvikle din egen unike stil ved å leke med løse perler.
  • Hvis du jobber med lampekarverker, bruk alltid sikkerhetsbriller hvis de knuses.
  • Smykker kan opprettes på mange forskjellige måter. Amatør-smykker-beslutningstakere begynner ofte med perlearbeid og arbeider med mer kompliserte og intrikate teknikker. Perle arbeid smykker gjør crafter til å være kreativ mens du lærer det grunnleggende om smykker gjør.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------