Stilling: ovs0

Hvordan lage plastpose

 

1.

Legg en plastpose på bordet foran deg med håndtakene mot toppen. Glatt ut posen for å sørge for at lagene er flate og at det ikke er rynker.

2.

Brett den venstre halvdelen av posen over høyre halvdel, som passer alle sammen av kantene og håndtakene. Glatt posen lagene. Brett den venstre halvdelen av den brettede vesken over høyre halvdel igjen. Du har nå en tynn stripe med foldet plast. Vri den brettede vesken rundt slik at håndtakene stikker ut mot venstre.

3.

Kutt over posen rett under der håndtakene slutter, og skape en rett kant. Kast håndtaket av plast. Lag en ny kutt parallelt med den første, 1 tommer lenger ned i posen. Fortsett å kutte posen i striper 1 tommers bred til du kommer til enden av posen. Kast bunnen av posen. Strikkene du kutter av, er nå løkker av plastmateriale.

4.

Koble alle løkkene til en lang streng. Legg en løkke foran deg, åpnet opp. Ta tak i en annen sløyfe som er foldet i halve og trå den foldede sløyfen gjennom åpningen i midten av åpen sløyfe. Hold den ene enden av den foldede sløyfen i hver hånd. Du har nå en brettet sløyfe som har en åpen sløyfe som henger fra den.

5.

Skyv enden av sløyfen som er i din høyre hånd gjennom enden av sløyfen som er i venstre hånd. Trekk den høyre håndens sløyfe slik at plasten glir ned og skaper en knute. Du har nå koblet to looper sammen. Fortsett å koble til løkker for å lage en lang streng, vikle strengen inn i en ball som om det var garn.

Søk heklepatroner for enkle gjenstander ved hjelp av en stor heklehake. Mange bøker og elektroniske hekleplasser viser mønstre spesielt for rask hekling med store kroker. Disse mønstrene er ideelle for plarn. Hold tekstur på plarn når du lager varer. Selv om det er et veldig godt materiale for pottskrubbere og mudskrapematter, vil det ikke virke veldig bra for plagg.

Tips og advarsler

  • Hekle heklet løst, da stramme sømmer ser mer ut som plastknuter enn faktiske heklete varer.
  • Gjenvinning handler om å ta ting som normalt ville bli kastet bort og gjøre dem til nyttige gjenstander. Det er få ting som er vanlig i husholdningsavfall som plastposer fra dagligvarebutikk og andre butikker. Mens mange bruker dem som små søppelkasser, samler de fleste familier generelt for mange til å bruke på denne måten. Vri disse ubrukelige posene i plastgarn, eller 'plarn' for å resirkulere dem til mange nyttige ting som håndvesker, plassmatter og til og med gulvmatter for mudderom.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------