Stilling: ovs0

Flytende lysprosjekter

  Flytende lys legger øyeblikkelig atmosfære til bryllup og andre spesielle anledninger, eller kan enkelt settes ut på et bakbord under varmt vær. Det finnes uendelige muligheter for å skape flytende stearinlys og håndverk. Å lage dine egne flytende stearinlys er enkelt og lar deg tilpasse utformingen av lysene dine. Tilbehør til flytende lys håndverk inkluderer elv steiner og småstein, skjell, blomster og mer. Det er også mange vase- og bollealternativer for å plassere flytende stearinlys.

Lag ditt eget flytende lys

Å lage dine egne flytende lys krever søylevoks, pre-tabbed wicks, en flytende mold, en hellingskande og ditt valg av fargestoff og duft. Voksen oppvarmes i en gryte eller oppvarmingsskål, mens flytformene sitter på avis for å unngå å spyle voks på telleren eller gulvet. En pouring pitcher brukes til å fylle voks opp til overflaten av hver mold over avisen. Voks er avkjøling når du ser 'tåke' rundt kantene på formen. På dette tidspunktet ligger pre-tabbed wicks fast i midten av hver voksholdig form. Bruk gjenværende voks oppvarmet 10 til 15 grader høyere enn opprinnelig oppvarmet voks for å fylle i sinkhull opprettet fra vokskjøling og krymping. Hotter voks hjelper de to vokslagene sammen. Lyset kan fjernes fra formen når det er helt kult, og det skal skje ganske enkelt.

Skål og vaskealternativer

Flytende stearinlys ser alltid nydelig ut i store, runde, flate boller. Tallrike stearinlys kan plasseres i slike skåler på grunn av deres størrelse, eller du kan plassere ett lys med flere blomster som omgir den. Bobleboller delvis fylt med fargerike småstein eller glassstein gjør et pent alternativ. Høye briller gjør et interessant hjem for flytende lys. 'Water gems' kan plasseres i et høyt glass fylt med vann og vil dingle i vannet med flytende stearinlys plassert på toppen. Martini briller er et annet alternativ og kan også delvis fylles med fargerike steiner. Firkantede keramiske boller og sylindertårnskåler er nyere muligheter for flytende lysbruk.

Dekorative topper og midtpunkts-ideer

Bruk flytende lys til helligdager. Scatter poinsettia går rundt en bolle med røde og grønne flytende lys; Bruk svarte og oransje flytende lys med små skumle figurer til Halloween. Vannet kan bli tonet rødt for ekstra effekt. Slike figurer kan kjøpes på en hvilken som helst håndverk eller halloween forsyningsbutikk. Lag en romantisk flytende lysdisplay for Valentinsdag med flytende røde og rosa hjerteformede stearinlys. Flytende stearinlys er populære midtpunkt for bryllup og jubileer; strandbrett flytende enhetsstearmer er også tilgjengelige. Skjermer kan legges til strandflytende lysstearmer og er populære valg for strand bryllup. Flytende lys kommer i et bredt utvalg av farger og former, inkludert mer tradisjonelle utseende stearinlys og de som er formet som blomster. Blomstene legger til noe spesielt for en flytende stearinlys. Asters, gerberas og andre tusenfryd sorter, pansies, marigolds og helt åpne roser, flyter alt godt i vann. Tørket blomstblader kan også spredes rundt slike skjermer.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------