Stilling: ovs0

Hvordan String Seed Perler

 

1.

Trekk et stykke tråd gjennom nålen ved å vaske enden av strengen og passere den gjennom øyet av nålen. Bruk en lengde streng som er lang nok til å imøtekomme alle dine frøperler, og sørg for at du forlater minst en 2-tommers hale når du tråder.

Legg dine frøperler på en stor, flat plate, helst en motsatt farge, slik at perlene er lette å se i kontrast. Pass på at platen er dekket bare av et enkelt lag med frøperler, ellers kan det være vanskelig å trekke dem på nålen.

3. Pakk opp frøperler en etter en med spissen av nålen og skyv dem ned på strengen. Når du tråder den første perlen, skyver du den ned på strengen og griper den tett med 1 til 2 tommer streng som henger under den. Bruk tråden til å knytte den på plass. Dette er din ankerperle, og det forhindrer at de andre perlene glir av.

4.

Fortsett strenger perler som i trinn 3, til alle de ønskede perlene er gjengede eller du løpe ut av strengen. Med litt øvelse blir det lett å strengen oppover på 10 frøperler samtidig.

5. Legg til den siste perlen, nær slutten av strengen, og grip den med fingrene for å hindre at den glir. Trekk nålen for å trekke tråden ut av nåløyet og bind den rundt perlen som du gjorde med ankerpiren.

Tips og advarsler

  • Jo mindre øyet av nålen er, jo vanskeligere er det å tråne. Det kan hende du må bruke en håndtrådstrenger hvis du ikke klarer å gjøre det med hendene.
  • Frø perler er ekstremt små perler, vanligvis runde eller firkantede i form, som kan gjøres i en rekke farger og teksturer. De er oftest laget av glass eller plast, men kan også være laget av porselen, metall og andre materialer. Det er mange eksempler på deres bruk gjennom historien, og de forblir utbredt i moderne design og beading prosjekter. På grunn av deres størrelse kan frøperler være vanskelig å tråne og jobbe med, men etter trening kan det bli den andre naturen for selv tilfeldige beading-entusiaster.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------